Samplerji

Vzorčevalniki in sekvencerji so revolucionizirali način, na kateri ljudje mislijo o glasbi, z dopuščanjem združevanja kombinacije stilov in zvokov, ki običajno ne gredo skupaj, v nekaj briljantnega in edinstvenega. Skoraj vsi samplerji imajo tudi zmogljivost sekvenciranja in sekvencerji ponavadi imajo zmogljivost sampliranja. To omogoča editiranje samplov in zvokov v korakih, kar pomeni, da lahko spotoma konstruirate kompleksne vzorce, ritme in melodije z uporabo le ene naprave.

View All Information

Samplerji

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

O samplerjih & sekvencerjih

Sampler je elektronski instrument, ki uporablja sample ali posnetke za ustvarjanje novih zvokov. Ti sampli se bodisi naložijo ali posnamejo v napravo, ter se nato ponovno predvajajo ali razvrščajo s pomočjo padov ali tipk. Vzorčevalniki so večinoma priljubljeni pri elektronskih glasbenikih, vendar se lahko uporabijo tudi v tradicionalnih skupinah zaradi dodajanja raznolikosti. Veliko samplerjev, kot sta Roland SP 404 SX in SP 555, omogočajo urejanje začetnih in končnih točk sampla, intonacije in drugih parametrov – lahko dodate tudi FX za upravljanje z vašimi sampli. Nord Wave je sintetizator omogoča uporabo samplov kot zvočnih virov.

Vzorčevalniki & sekvencerji - novice

Zbiranje Moog

Izpolnila zapuščina pionirsko genij... Več »

WATCH - NAMM 2015: Arturia Beatstep Pro

Naslednji korak na od Arturia's Beatstep, Beatstep Pro ima dva korak sekvencerjev in 16 skladbe drum sequencer, preveč.... Več »

WATCH - NAMM 2015: Korg SQ-1 analogni korak sekvencer pokazala

Smo bili zavzeti a gledati Korg SQ-1 analogni korak sekvencer na NAMM Show 2015.... Več »