Yamaha glasbila

na Gear4music.com
Gear4Music.com

Vstanovljena v poznih letih 19 stoletja, Yamaha je eno od največjih imen v glasbenenem svetu danes. Čeprav so najprej začeli s klasičnimi in akustičnimi glasbili, Yamaha je pridobila veliko spoštovanje tudi na področju izdelave kitar, bas kitar, PA in v svetu živega zvoka, kot tudi na področju drugih glasbil. Na Gear4music.com, imamo široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, z možnostjo hitre dostave in po najnižjih cenah na spletu. View All Information

Yamaha uspešnice

Prikazujemo prvih 14 izdelkov

O Yamahi

Yamaha korenine lahko izsledimo nazaj do 1887, ko je Torakusu Yamaha dobil nalogo popraviti orgle lokalnih šol. Ko se je odločil izdelati lastne orgle, je bila rojena Yamaha legenda. Skozi konstantno inovacijo in tehnološko vodenje, Yamaha je zrasla v največjega in najbolj uspešnega izdelovalca kakovostnih glasbil na svetu.

Yamaha klavirje, trobila in pihala uporabljajo številni topovni, svetovni koncertni artisti in njihovo glasbeno produkcijsko proizvodnje opremo lahko najdemo v številnih topunskih snemalnih studijih. Od uvedbe njihove ponudbe klaviatur v 1980 letih, klaviature so postale eno od najbolj prodajanih glasbil v zgodovini in današnje klaviature, kot je PSR serija, nadaljujejo ta trend.

Na trgu elektronskih tolkala, Yamaha DTXplorer komplet je postal zelo priljubljena med našimi uporabniki, ker ponuja visoko kakovost zvoka v preFREEem, kompaktnem ohišju. S široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, smo prepričani, da boste našli ravno tisto kar iščete.

Yamaha - novice

Yamahaje turnejo Custom sklopi da vrnitev na 2017 poletje NAMM

Kar težko pričakovane vrnitve, Yamahaje slavni turnejo Custom kompleti so napisal da poskrbi za delovna bobnar potrebujejo trmast in zanesljivo gonilna sila.... Več »

Yamaha sneti kopreno MX88 sintetizator v času priprav na Superbooth

Uporabo inovativnih funkcij, ki naj bi dopolnjevale sodobne pianista, Yamahaje sintetični MX88 ponuja ponovno purposed design in brezhibno funkcionalnost.... Več »

Yamaha YSV 104 prvi tiho violino funkcijo SRT elektroenergetskega sistema

Yamahaje zadnji vpis v svet tiho violini izkorišča država-za-na - art SRT elektroenergetskega sistema za izboljšanje in povečanje tvoj ton v praksi okolju... Več »