Yamaha glasbila

na Gear4music.com
Gear4Music.com

Vstanovljena v poznih letih 19 stoletja, Yamaha je eno od največjih imen v glasbenenem svetu danes. Čeprav so najprej začeli s klasičnimi in akustičnimi glasbili, Yamaha je pridobila veliko spoštovanje tudi na področju izdelave kitar, bas kitar, PA in v svetu živega zvoka, kot tudi na področju drugih glasbil. Na Gear4music.com, imamo široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, z možnostjo hitre dostave in po najnižjih cenah na spletu. View All Information

Yamaha uspešnice

Prikazujemo prvih 14 izdelkov

O Yamahi

Yamaha korenine lahko izsledimo nazaj do 1887, ko je Torakusu Yamaha dobil nalogo popraviti orgle lokalnih šol. Ko se je odločil izdelati lastne orgle, je bila rojena Yamaha legenda. Skozi konstantno inovacijo in tehnološko vodenje, Yamaha je zrasla v največjega in najbolj uspešnega izdelovalca kakovostnih glasbil na svetu.

Yamaha klavirje, trobila in pihala uporabljajo številni topovni, svetovni koncertni artisti in njihovo glasbeno produkcijsko proizvodnje opremo lahko najdemo v številnih topunskih snemalnih studijih. Od uvedbe njihove ponudbe klaviatur v 1980 letih, klaviature so postale eno od najbolj prodajanih glasbil v zgodovini in današnje klaviature, kot je PSR serija, nadaljujejo ta trend.

Na trgu elektronskih tolkala, Yamaha DTXplorer komplet je postal zelo priljubljena med našimi uporabniki, ker ponuja visoko kakovost zvoka v preFREEem, kompaktnem ohišju. S široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, smo prepričani, da boste našli ravno tisto kar iščete.

Yamaha - novice

Yamaha napovedo sodelovanje izobraževalnih App z Flowkey

Idealno za tiste igralce, ki uspevajo v intuitivno izobraževanje okolje, Flowkey vas postavlja v zadolžen vaše učenje, ki ponujajo različne vpogled orodja.... Več »

Yamaha sporočamo, spodbujanje sodelovanja s Protection stojaloet

Yamaha in Protection stojaloet izvajajo omejeno ponudbo čas teče iz 01/08/2016 do 31/10/2016... Več »

Yamaha začetek konkurence za zmago A podpisano kitaro z Ricky Gervais

Yamaha so teče natečaj da sovpada s sproščanjem nov film Ricky Gervais, David Brent-življenje na cesti... Več »