Mikrofon Predojačevalci

mikrofon Predojačevalci se uporabljajo v snemanje studios spodbuditi in okrepiti signal iz a mic dobil najboljše od njega, ko snemanje. Na Gear4music.com imamo široko izbiro mic preamps, ki vam bo pomagal priti pravico zvok. Veliko Napredno preamps vsebujejo tudi kompresorji, input in druge učinke. Je zelo veljajo Focusrite Octopre MK-II je VCA temelji kompresorji, modeliranje značaj njihovih slavnega rdečega 3.

View All Information

Mikrofonom predojačevalci

Prikazujemo prvih 92 izdelkov

O mikrofon Pre-Amps

Če ste šele začeli smo proračuna preamps kot so Behringer MIC100 cev ali ART cev MP V3, ki zagotavljajo pristen Lampaš toplino in značaj s prepost input in output.

Za bolj resno studio okolje doma ali profesionalno imamo vrsto dvojno, quad in 8 kanal preamps, ki so na voljo od vodilnih proizvajalcev kot TL avdio in Universal Audio.

Mikrofon Pre-Amp novice

Focusrite ISA ena analogna predojačevalec - 20 % popusta

Focusrite ponujajo 20 % off ISA en mikrofon predojačevalca, za omejen čas.... Več »

10 Živeti vokalni mikrofoni pod £100

Ali ste tekmovanje v teku veliko profesionalno ozvočenje, srednje ustanovi ali majhne karaokah, obstaja mikrofon za vas v naš vodnik za proračun vokalni mikrofoni.... Več »

Digitalni brezžični moč, gre za legendarni Shure SM58

Shure je nov digitalni Wireless vokalne mikrofon sistem zagotavlja inteligentno digitalno povezljivost, kakovost zvoka in da slavni SM58 vokalne jasnost, ki je podal za skoraj pol stoletja.... Več »