Sintetizatorji

Sintetizatorji so eno od najbolj zabavnih glasbil za igranje, glede na paleto zvokov, ki jih lahko ustvarite z njimi. Gear4music.com ima vednonajnovejše in najbolj zanimive sintetizatorje za vas.

View All Information

Sintetizatorji

Prikazujemo prvih 114 izdelkov

O sintetizatorjih

Sintetizator je elektronsko glasbilo, ki upravlja, proizvaja in združuje kompleksne valovne oblike zaradi ustvarjanja zvokov. Večina sintetizatorjev so del tradicionalne klaviature s kontrolnimi gumbi, ki uporabnikom omogočajo igranje teh zvokov v glasbenem aranžmaju in spreminjanje parametrov zvoka v realnem času. Analogni sintetozatorji, kot so Moog Little Phatty, uporablja analogni tokokCutawayncoski rog, kjer pa digitalni sintetizatorji uporabljajo mikroprocesor, podoben kot tisti, ki jih najdemo v računalniku – Korg MicroKorg uporablja to tehnologijo za modeliranje analogne sinteze. Sintetizatorji pridejo tudi v obliki modula, in se jih lahko nadzira preko zunanje MIDI klaviature ali preko računalnika čez USB. Waldorf Blofeld je priljubljena namizni sintetizator modul na Gear4music.com. Poleg Waldorfa, imamo na zalogi tudi Roland, Yamaha, M-Audio in Access.

Sintetizatorji - novice

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

Moog sporočamo omejeno poznejše 37 CV analogni sintetizator

A reinterpretacija svojega predhodnika, je Moog naknadno 37 CV analogni sintetični temelji na skupni napor med Moog in zelo ljudi, ki jih igrajo.... Več »