Bobni in tolkala

Bobni in tolkala sestavljajo eno od naših najobsežnejših ponudb na Gear4music.com s številnimi seti bobnov, ki jih priporočajo nekateri od največjih imen v bobnarskem svetu - imamo Lars Ulrichove najljubše komplete akustičnih bobnov od Tama, kot tudi Zildjian činele, ki jih obožuje Travis Barker.

View All Information

Najbolj priljubljeni kompleti bobnov

Izvedite več o bobnih

Kateri različni seti bobnov so razpoložljivi?

Kompleti bobnov in činel proizvajajo različne zvoke, ko jih udarjamo, odvisno od njihove velikosti. Obstajata dve glavni konfiguraciji za nastavitev bobenskih setov, ki temeljijo na naslednjem - rocku in zlitju (fusion). V rock konfiguraciji bobenskih setov, običajno je bas boben največji del seta, s premerom 22 inčov, in mu sledi večji talni tom boben premera 16 inčov. Manjši tom bobni na stojalih se bodo verjetno razlikovali v velikosti, kjer bo en boben imel premer 12 inčov, drugi pa 13 inčov, medtem ko bo navadni snare boben imel premer okrog 14 inčov.

Fusion bobenski seti ponavadi ne vključujejo večjega talnega tom bobna, namesto katerega pa imajo tri manjša tom bobna na stojalih, s premerom 10 inčov, 12 inčov, in 14 inčov. Bas boben je tudi včasi manjši od 22 inčov, pri čemer je običajna velikost 20 inčov.

Junior seti bobnov so manjši, prilagojeni mlajšim igralcem, kot naprimer Junior 5-delni bobenski komplet - ki je narejen za igralce pet do deset let starosti - in je sestavljen iz bas bobna premera 16 inčov, snare bobna premera 12 inčov, večjega tom bobna premera 13 inčov in manjših tom bobnov premera 10 in 11 inčov.

Katere so prednosti kompletov elektronskih bobnov?

Elektronski bobni in činele lahko proizvajajo toliko glasnost, kot si jo želite. Če dodate še slušalke, nihče vas ne bo slišal med vadbo. Zaradi tega so ti kompleti primerni za ljudi, ki živijo v nesporedni bližini drugih ljudi, ali za profesionalce, ki želijo imeti možnost točnega monitoringa, katero ponujajo slušalke. Celotni seti zavzamejo manj prostora kot tradicionalni seti, in jih lahko tudi zapakirate. To je idealno za ljudi, ki jima pomanjkuje prostora v bivališču, ali za nastopajoče glasbenike. Večina kompletov elektronskih bobnov ima vnaprej vgrajene pesmi in metronome, zraven katerih lahko igrate, kar pomeni da imate dobro izhodišče za vadbo.

Ker imate nadzor nad zvokom vašega kompleta elektronskih bobnov, vam to omogoča igranje različnih stilov z enim samim setom bobnov. Nekateri seti elektronskih bobnov vam celo omogočajo urejanje zvoka in nalaganje vaših lastnih zvokov! Drugi seti elektronskih bobnov imajo izjemno realističen zvok akustičnih bobnov. Seveda je vse navedeno odvisno tudi od vašega proračuna, ker dražji kompleti elektronskih bobnov ponujajo tudi bolj realistične zvoke.

Bobni in tolkala - novice

Musikmesse 2016: Yamaha začetek tri nove DTX elektronski boben kompleti

Uvedba novega DTX720K, DTX760K in DTX920K elektronski boben kompleti iz Yamaha.... Več »

Uvesti Roland TD-11KV posebna izdaja elektronski boben komplet

Roland je dodan elektronski boben komplet TD-11KV posebna izdaja svoje obsežno V-Drums linijo.... Več »

NAMM 2016: Alesis Forge in ukaz elektronski boben kompleti

Alesis, vodilni svetovni proizvajalec elektronskih instrumentov in komponente za današnji glasbenik, so razkrili dve novi 8-kos bobna kompletov, oblikovati in ukaz.... Več »

NAMM 2016: Yamaha predstavlja tri nove DTX elektronski boben kompleti

Na NAMM 2016, Yamaha praznuje svoj zaporednost DTX e-boben z uvedbo treh novih omamljanje modelov; DTX920k, 760k in 720 k.... Več »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro in sstrajk območje elektronski boben kompleti

Alesis obliterates vnaprej ustvarjenih predstav elektronskih bobnov z neverjetno novo stavko kompletov.... Več »

Foo Fighters: 1000 Fans kritje Hit da Band v Italijo

1.000 italijanski Foo Fighters oboževalci izvedeli za letenje gre virusno in naredi band vstanejo in se obvestilo.... Več »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronski boben komplet

Vključuje vse nove TD-25 V-bobnarski modul, ki zagotavlja dinamično in interaktivno občutek, dve novi Roland V-Drums kompleti Zamenjaj TD-15.... Več »

NAMM 2015: Sabian velike in grde činele

Sabian so začeli čisto nov sklop ježa činele, Velika in grda glasnost. Te močne činele proizvajajo temno, ekološko in nepopolne zvok.... Več »

Zadnja priložnost za dostavo pred božičem

Lahko samo en dan, da gredo pred božični večer, vendar še vedno je čas, da to odlično glasbeno darilo.... Več »

Črni petek prodaje zdaj na - naš Top izbor

To zimo smo kickstarting božičnih nakupih s 4 dni najboljših glasbe ukvarja okoli, to je črni petek!... Več »