Tekmovanja v Gear4music

Tekmovanja in tekmovanja so tako ljubimo, da nazaj za naše stranke. Tukaj boste našli vse najnovejše nagrado priložnosti ter nenamerno Discovery od nas in naših partnerjev. Če ni tekmovanja, ki je trenutno na seznamu, prosim oglasite se kasneje spet.

View All Information

Objavljenih razpisih

ZMAGO vstopnice za prikaz Heaton in Abbott stanovati koncert, vredno 80!

Smo vam priložnost za zmago a par vstopnic za prikaz Heaton in Abbott (člani lepa Južne) na koncertno gozdarstvo Live Thetford gozd v naše najnovejše konkurenci.

Znana po hit klasike, kot so; "Rotterdam", "Ne poročiti njena" in "Perfect 10' - Heaton in Abbott so gotovo napisali sami v UK glasbene folklore".

In s šest kos band za njimi, jih opravljajo številne uspešnice in novo priljubljene ponaša duhovitosti, močne socialne zavesti in harmonije dovolj ".

Thetford gozd show je eden od štirih gozdarstvo koncertih ki Heaton in Abbott opravljajo na to poletje (2016). Svoje Delamere gozd in Cannock Chase kaže so že razprodana.

Vnesete natečaju z obiskom naše svojih Facebook, Twitter ali Instagram strani in po vpisni pogoji, kot je navedeno na socialne mreže. Lahko tudi email competition@gear4music.com z "Heaton in Abbott konkurence" kot zadevo e-pošte. Tekmovanja zapre na 23.5.16 na 5 pm (BST čas) srečno!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Pretekli natečaji

ZMAGO slušalke Sennheiser HD25 1/3

Smo vam priložnost za zmago 1 3 pari Sennheiser HD25 slušalke - HD25 Plus, HD25 in HD25 svetlobo, v naše najnovejše konkurenci.

Te klasične slušalke iz Sennheiser in šteje za "industrijski standard" za DJ slušalke zaradi njihove narave lahek in udoben. Območju HD25 je bila prav tako predelana raznašati a polzek načrt in izboljšano zvočno raznašati impresivno kakovost zvoka pravico do ušesa.

Obstajajo tri različne modele v Sennheiser HD25 območju, vključno z HD25 Plus, HD25, in HD25 Light. Vsak, ki je sposoben od rokovanje zelo visoke ravni zvočnega tlaka in dotik, Snemljiva, posamezen-stranski vrv.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalci so Tim Spinks, Leona Fisher in Claire medveda, ki so stik! Hvala vsem, ki so vstopili.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Pretekli natečaji

ZMAGO vstopnice za glej fant Garvey, v živo na koncertu, vredno 80!

Smo vam priložnost za zmago a par vstopnic za Guy Garvey živo koncert v Dalby gozda na na 24 junij 2016 v naše najnovejše konkurenci.

Človek ni samo sprednji človek alternativni rock obleko komolca, ampak on je tudi spoštovati kot enega najboljših vokalistov Britain's in tekstopisci. V mestu Dalby gozd je pridružil z eklektično mešanico glasbenikov, vključno z I Am Kloot kitarist, Pete Jobson, Nathan Sudders bič skupaj z komolca je trobila oddelek sonically bogato toni in zvoki, ki jih zaobjeti sonic lastnosti tip je najnovejši album "Dvorjenje Squall".

Dalby gozda kažejo, je eden od dveh gozdarstvo koncertih z Guy Garvey to poletje (2016). Druga predstava je naj bi potekal na je 25 junija 2016 v Sherwood Pines.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Sarah Lou Major, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGO vstopnice za prikaz Jake Bugg, ki živijo v koncert, vredno 80!

Smo vam priložnost za zmago a par vstopnic za Jake Bugg posebno mesto kažejo na Sherwood borov gozd v 23. junija 2016 v naše najnovejše konkurenci.

Jake dvignila v ospredje v zgodnji mladosti in je kasneje odigral svetovno znani Glastonbury festival stare 17 let. Ker je odšel, da prodajo več kot 1milijon zapisov in turnejo na svetu.

Jake, ki je določena za sprostitev svojega prihajajočega albuma "Na moj en", je samo eden od številnih umetnikov, ki bo milosti različnih gozdnih fazah kot del gozdarstvo živi koncerti na prostem za 2016.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Becky Lily, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGAL je Kawai KDP90 digitalni piano, vredno 1,050!

Smo vam priložnost za zmago a Kawai KDP90 digitalni klavir v Rosewood v naše najnovejše konkurenci.

V Kawai KDP90 digitalni Piano je zanesljiv in vsestranski instrument, kot nalašč za začetnike in izkušene igralce, ki so podobni. Z inovativno napredno kladivo tožbo, skupaj s zvok profil Kawaije zelo ljubil EX koncert grand, tega omamljanje instrumenta zagotavlja izkušnje z igranjem res akustični klavir.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Perrette Ourisson, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGAL je Orange ojačevaleci mikro temno glavo & kabinet komplet vredno 243

Smo vam priložnost za zmago na Orange ojačevaleci temno mikrofonro Amp komplet v naše najnovejše konkurenci.

Izhajajoč iz priljubljenih mikro teror ojačevalec, Orange ojačevalci imel številne prošnje iz svetovne guitar velike koristi soroden dodati glasnost mikro - in niso samo to!

Uvedba je Orange mikro temno, miniaturni amp s kupe dobiček na pipe, kabine sim, tako da priključite tem naravnost v a ozvočenje in namenske zanko FX.

Amp je bil dobro sprejet, od njenih začetkov in edinstveno obliko funkcija pomaga klic v različnih zvokov iz kristalno čisti blues, težke rock in metal tone.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Bradley Garbett, ki je bil vzpostavljen stik! Čestitke, Bradley!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Shure KSM8 Dualdyne mikrofon, vredno 498 zmago!

Smo vam priložnost za zmago Shure KSM8 Dualdyne dvojno membrano dinamični mikrofon v naše najnovejše konkurenci.

V KSM8 je prvi dvojno membrano dinamični mikrofon na svetu, zagotavlja revolucionarno vokalne razmnoževanje in natančen zvok-okrepitev in nadzor.

Ta mikrofon, ki je na voljo v črna ali niklja, je neverjetno graditi kakovost in zanesljivost, je tudi vsestranskost prilagoditi spreminjajočim se okoljem ne vplivajo na učinkovitost delovanja. Na KSM8 bo Pobuniti dinamični mikrofoni v živo zvočne industrije z zagotavljanjem zvok inženirjev z dinamični mikrofon, ki je praktično nobenega vpliva bližine, obvladanje off-osi zavrnitve in izhod natančnosti, ki zahteva prisotnost vrhov in roll-off, ki so značilni za druge dinamični mikrofoni.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Ben Peppiatt, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGAL je Freshman RENOC-kitara, vredno 262

Smo vam priložnost za zmago a Freshman RENOC elektro-akustična kitara v barvi po vaši izbiri. Izberejo vijolično, modra, sunburst ali naravni v naše najnovejše konkurenci.

V Freshman RENOCBL je cenovno elektro akustično folk kitaro s trden zidava namerno v upreti se let gigging in življenje na cesti. Odpadnik kitare so namenjeni manjši proračun brez žrtvovanja katerega koli od kakovosti ki Freshman slovi.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Sam Dockery, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGAL je Samson Pojdi mikrofon povezavo, prenosni Stereo USB mikrofon, vredno 95

Smo vam priložnost za zmago 1 5 Samson Pojdi mikrofon povezavo, prenosni mikrofoni Stereo USB, v naše najnovejše konkurenci.

V Samson Pojdi mikrofon Connect je prenosni stereo mikrofon USB, eden od najbolj naprednih rešitev studio za računalniško evidentiranje in VoIP komunikacijo. Z uporabo patentirane zvok poudarek Array skupaj s patentirano tehnologijo šumov, Pojdi mikrofon ustvarja edinstven pickup vzorec, ki se osredotoča mikrofoni občutljivost do želenega vira zvoka.

Mikrofon tudi priti s Samson zvok krovu programske opreme. To je okno in iOS združljiv. Zvok krovu omogoča poudarek matrike postavljen in zatik vklopiti ali izklopiti. Ko je polje, vse zvoke, ki izvira izven območje ostrenja zelo zmanjšan, zagotavlja samo čisto in visoko integriteto avdio je zajet. Idealno za mobilne snemanje, konference ali poslovne komunikacije.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalci bodo kmalu stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Pretekli natečaji

ZMAGO Aerodrums zrak bobnanje tolkala Instrument z USB kamero, vredno & funt 176.99

Mi smo giving stran je Aerodrums zrak bobnanje tolkala z USB kamero, v naše najnovejše konkurenci.

Aerodrums je zrak bobnanje instrumenta, ki se izvaja v računalniku in uporablja kamero, Playstation zmožnost razumeti kaj igraš.

Zelo kompakten in prenosen, skoraj tiho, cenovno in ekspresivno to je popoln prehod v bobnanje za začetnike ali ustvarjalno in zabavno orodje za izkušene bobnarjev, ki želijo eksperimentirati z DAWs in vzorcev.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Natalie brado, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGO določene Flare zvok v uho monitorjev, vredno 230

Mi smo giving stran niz Flare Audio R2A aluminija v uho Monitor slušalke v črni, v naše najnovejše konkurenci.

So Flare Audio R2 je referenčna kakovost slušalke, namenjen tako strokovno spremljanje in hi-fidelity osebnih poslušanje aplikacije.

Featuring zaprtega enkratno uglašen strojno iz masivnega bar vesoljsko razreda aluminij, natančnost konstrukcijsko zasnovo in izdelavo rezultatov v mehek in izpopolnjevali pogled v kombinaciji z težko nošenje trajnosti.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Chris Hopkinson, ki je bil vzpostavljen stik!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - WIN a Pearl Snare boben, vredno 690!

Po Chrismas smo vam daje priložnost za zmago a Pearl Masters Premium Snare boben, vredno 690!

Pearlje Masters Premium serije tolkal funkcija revolucionarno stožer loop, ki zagotavljajo popolno napetost palico lug poravnavo za optimalno glavo sedenja in natančnost tuning za najboljši snare boben zvok mogoče. MasterCast ulitki obroče, inox napetosti palice, inovativne Golden Ratio zraka vent za povečano napada, in "vertikalni pull" SR-017 cedilo vse prišel kot standard na teh spektakularen tolkal.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Bo zmagovalec je Thomas Wightman, ki je bil vzpostavljen stik. Čestitam!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - WIN je Aston mikrofoni izvora kondenzatorjem mikrofon in Rycote šok mount, vredno 418!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago na Aston mikrofoni izvora kondenzatorjem mikrofon in Rycote šok mount, vredno 418!

Aston izvora, v Veliki Britaniji, je a vrhoven-izvršujoč kardioida kondenzatorski mikrofon vsestranski dovolj za uporabo z večina instrumentov, čeprav to blesti na akustično kitaro in vokal. To zagotavlja neposredno, gladka in intimno zvok za naravne, verodostojno posnetek.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je James mikrofonhael Clarke, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - WIN proizvodnje komplet, vredno 823.66!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago a metričnih Halo proizvodnje komplet, kateri zunanja oblika sedem nagrada čep-ins: Halo glagol, Multiband Dynamikrofons, natančnost DeEsser, prehodne Control, kanal trak 3, znak in Multiband Expander, vredno 823.66.

Metrika Halo proizvodnje komplet za AAX / avdio enote je zasnovan tako, da najbolj sestavni del glasbene produkcije, kot so reverb, de esser, cevi, kot toplo zvoke in več da posnetke na naslednjo stopnjo.

Metrika Halo proizvodnje komplet deluje z večino digitalni avdio delovne postaje (DAWs).

Sistemske zahteve:

Mac OS X 10.6.8 ali novejši. Intel procesor. AU, VST ali AAX (Pro Tools 10, 11 in 12 DSP * in Native) gostitelja. 32 in 64 bit.

Windows 7 ali novejšo. Intel procesor. VST ali AAX (Pro Tools 10, 11 in 12 DSP * in Native) gostitelja. 32 in 64 bit.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Gary Sharman, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - WIN setup snemanje doma, vredno 657,00!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago setup snemanje doma, vključno z; a Rode snemanje vokalov NT1-A paket, a PreSonus iTwo Audio Interface in par in na aktivni studijski monitorji PreSonus Eris E4.5, vredno 657,00.

Dom setup snemanje je idealen način za snemanje svoje glasbene ideje neposredno na vaš Mac, PC, Laptop ali iPad in doseganje profesionalne rezultate.

V Rode NT1-A ponuja vse, kar potrebujete, da začnete snemati v domačem studiu. To fantastično vrednost paketa funkcij na Rode kondenzator NT1-A cardioid mikrofon, SM6 šok mount, pop ščit, kabel XLR visoke kakovosti, mikrofon prah kritje in poučevanja DVD. Furthemore, ob registraciji mikrofon prihaja z 10 letno garancijo.

PreSonus iTwo vmesnik ponuja fantastično kakovosti avdio posnetki iz razreda A mikrofonom predojačevalci in s svojo sposobnost za povezavo za iPad, lahko uporabite vmesnik v povezavi z drugimi ustreznimi izdelki za snemanje na letenje, ali celo na vadbeni prostor naj vaše ideje in posnetki navzdol.

Kompaktni vendar sonically odlično Eris E4.5 studijski monitorje bo tudi pomagalo za predvajanje zvoka, ki ste jih posneli z ravno odgovor za zagotovitev, da lahko mix vaše posnetke z zaupanjem, da zagotavljajo odlične rezultate iz posnetke.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Sam Vacant, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - zmago Ukulele Scooby-Doo in dodatki, vredno 63.97!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago a Scooby-Doo Ukulele, tamburin in kitaro peresom nabor, vredno 63.97.

Je idealen za vse Scooby doo Lampašator, starih 4 let in navzgor. Scooby in Shaggy ukulele je zabavno in enostavno igrati, tudi za začetnike. Drndanje za zabavo ali razvijejo svoje sposobnosti, Kakorkoli ukulele vedno zvok glasbenih. Ima mehko strune in tanjši vrat, da bi bilo lažje igrati. In skupaj z tamburin in plectrums vam bo kar glasbe v nobenem trenutku.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Aimee Bradley, ki je bil vzpostavljen stik. Čestitam!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Pretekli natečaji

Božični nenamerno Discovery - zmago Peppa Pig Ukulele in dodatki, vredno 63.97!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago a Peppa Pig Ukulele, shakers in Peppa Pig tamburin, vredno 63.97.

Ta uradni Peppa Pig izdelek namenjen za mlajše igralce, ki so šele začeli s Ukulele. Ima mehko strune in tanjši vrat, da bi bilo lažje igrati. In Drhtav jajca in Dare je veliko glasbil, da Bodite ustvarjalni.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Alice Corfield, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so sodelovali v natečaju!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Božični nenamerno Discovery - zmago pripetljaj čas Oookulele in dodatki, vredno 78.97!

V izvedbo božič smo vam daje priložnost za zmago a pripetljaj čas Oookulele, trak in kitaro peresom nabor, vredno 78.97.

Ta uradni pripetljaj čas Oookulele, z Finn in prijatelji na design, je za mlajše igralce, ki so šele začeli s Ukulele. Ima mehko strune in tanjši vrat, da bi bilo lažje igrati. In skupaj s traku in plectrums tako, da boste kar pravični glasbe v nobenem trenutku.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Samuel JT Conway, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Črni petek izdalo kitaro & ndash; ZMAGAL je Blackstar ojačevalec, Silvertone kitaro in dodatki, vredno 624!

Mi smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15).

Na zadnji dan naše promocijo Black petek, smo & rsquo; ponovno vam priložnost za zmago a Blackstar ID:Core dolgi ojačevalec in Silvertone 1303/U2 kitara, z dodatki kot paket awesome kitaro.

V Blackstar ID:Core žarka je najnovejši ojačevalec v seriji hotly priljubljena ID:Core, vendar z nekaj več dodatne funkcije. Žarek omogoča tok glasbe neposredno iz vašega pametni telefon ali tablični, in je tone, ki je primerna za električna, akustična in bas kitara. Ločeno bas pristanišča za vsak zvočnik zagotoviti, da zvok prevedel tudi v tožbi izbrani kitaro.

Seznanjene s v Blackstar ojačevalec je a Silvertone 1303/U2 kitaro, ki je Atavizam, da 50-ih v njeno oblikovanje in slog in ohranja isto Značilnosti in specifikacije, ki na izvirnikov, ki je pomagal dal svoje ime na zemljevidu sveta kitaro. Blackstar ID:Core žarek

Poleg tega Silvertone kitare, ki so zdaj se razdeljujejo izključno v veliki Britaniji z Gear4music.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Andrew Kelly, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so sodelovali v natečaju!

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Črni petek izdalo Drum & ndash; ZMAGO izbor blagovno znamko vrhu boben dodatki, vredno 657!

Mi smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15).

Na četrti dan, smo & rsquo; ponovno vam daje priložnost, da osvoji 500 GBP & rsquo; s vredno boben dodatki. Ki glasnosta Pearl činele, Remo tiho kap glave, a Natal Adante Cajon, Mapex stupica, opeko Promark bobnarske palice in veliko, veliko več.

Tak pribor bo odlično spremljavo na setups od brstenja in doživeli bobnarjev, ki so podobni.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Craig Edwards, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so vstopili.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Črni petek izdalo tekstopisec & ndash; ZMAGO mikrofon Shure & vmesnik in paketa za akustično kitaro, vredno 496!

Mi smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15).

Na tretji dan, smo & rsquo; ponovno vam priložnost za zmago a mikrofon Shure MV51mOTIV, MVi MOTIV avdio vmesnik in sam Fra Electro akustična kitara, z Gear4music v sunburst z dodatki.

Dodatki so a črna kitara trak in 3m kabel jack pomagati dofinishti to nagrado.

Območju prenosni MOTIV je Shure & rsquo; s odgovor na snemanje vrhunski zvok na poti z intuitivno upravljanje, pametna tehnologija in retro design pri doseganju kakovosti rezultatov. In v kombinaciji z vsestransko enim Fra Electroakustična kitara imate fantastično kantavtor paket za snemanje glasbe.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Dan Davies, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so vstopili.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Črni petek programska oprema nenamerno Discovery & ndash; ZMAGO Toontrack Superior Drum programska oprema & Razširitveni paketi, vredno 417!

Mi smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15).

Na drugi dan, smo & rsquo; ponovno vam priložnost za zmago na Toontrack Superior bobnar in SDX postopno livarna in EZX postopno Razširitveni paketi.

Opisal ritem revije kot & lsquo; zelo impresivno paket in mogoče najboljše v svojem razredu & rsquo; Superior bobnar omogoča uporabnikom programa bobni in udarnega elemente iz 20GB vzorcev se uporabljajo z inženirji zvoka in umetniki enako.

Postopno livarna in postopno širitev, zabeležila avstralski inženir/Proizvajalec Forrester Savell dodali še več prog rock in metal zvokov na svoj sonic arzenal imate najboljše bobna zvoki so vam na voljo.

Preverite zahteve po združljivosti.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je hoteti vile, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so vstopili.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

Črni petek izdalo sintetizator & ndash; ZMAGO Akai Barva glasu Wolf sintetizator, vredno 388!

V begu do črni petek smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15).

Na prvi dan, smo & rsquo; ponovno vam priložnost za zmago na Akai Barva glasu Wolf analogni sintetizator Polifonične 4-glas!

Akai Barva glasu Wolf analogni sintetizator je 4 glas Polifonične gost sintetizator, ki vključuje 25 visoke kakovosti Custom Akia pro tipke in možnost, da uporabijo kot 4 mono Sintetizatorji, 4-glas sozvočju ali 4-glas polysynth. Tudi zunanja oblika customizable glasove, 32 korak sekvencer za vsak glas, LED izložba ter oktavo kontrole.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Charlie Beresford, ki je bil vzpostavljen stik.

Za polno pogoje, kliknite tukaj .

ZMAGAL je Takamine GD71CE-BSB Electroakustična kitara, vredno 525!

Smo & rsquo; re giving stran Electroakustična Takamine GD71CE-BSB kitara v naše najnovejše konkurenci.

Poleg tega 10 podelitvena bo vsak prejeti Korg Rimpitch sprejemnik.

Takamine GD71CE-BSB je lepo oblikovana Electroakustična kitara je nagrada zvok s kompaktno telo, zaradi česar je lažje za manjše igralcev ali tiste na poti. Vgrajeno predojačevalca zagotavlja lahko priključite sistem PA to naravnost in ohraniti to odličen zvok Takamine. Obstaja tudi vgrajen sprejemnik na kitaro.

Korg Rimpitch je sprejemnik, ki sodi neposredno v najbolj akustična kitara soundholes omogoča enostavno tuning v priročno zornega kota.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Holly Pasha, ki je bil vzpostavljen stik.

Tekači gor so: Peter Kerry Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke nekaj, Thomas Emery, Jack Ross, Noah Snyder, David McGregor,

Ellie Phoenix in Susanne C. Schola. Vsak tekač gor tudi obrnilo njihov način konkurenca vstopa.

Hvala vsem, ki je začel!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGO akustično kitaro Yamaha LJ6ARE, vredno 623!

Osvežimo akustično kitaro Yamaha LJ6ARE v naše najnovejše konkurenci.

Yamaha LJ6ARE-SB je novo ponovno namenjen elektro akustična kitara za praznovanje svojih 40. obletnico, Solid jelka Sprednja plošča Engelmanska jelka, akustični resonančni Enhancement zdravljenje in pasivno pod sedlo piezo Pick-up.

Yamaha je serija L akustične kitare so bile približno za 40 let, resnico linijo obrtniški akustične kitare, znan po svojih tonski kakovosti, lep ton gozdu in brezhibno izdelave.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Victoria Brewster, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so vstopili!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGA par Focal alfa 65 studijski monitorji, vredno 565!

Smo & rsquo; re giving stran par Focal alfa 65 studijski monitorji v naše najnovejše konkurenci.

Alfa 65 prav tako izvede z instrumentalne glasbe z elektronske glasbe in je značilno veliko raznovrstnost.

V Focal alfa 65 je aktivno studijski monitor je 6,5" bas gonilnik in a 1" aluminija obrnjen Kupolasti visokotonski zvočnik. Idealna za proizvajalce elektronske glasbe, DJ-ji in domov snemalne studie, Alpha serije od Focal dveh različnih vložke za povezovanje dveh virov, XLR in RCA, ki so vedno aktivne.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je pokopal Bron, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki je začel!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

Pretekli natečaji

ZMAGO boben Yamaha HW680W Hardware vredno 337 nastavite!

Smo & rsquo; re giving stran bobne Yamaha HW680W Hardware iz naše najnovejše konkurence.

Ta Strojna oprema za bobne, ki jih Yamaha se ponaša Double Braced konstrukcijo za dodatno stabilnost in je tudi lahek in robusten za bobnanje vse zvrsti, celo težka rock glasbe!

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Neil Gee, ki je bil vzpostavljen stik. Hvala vsem, ki so vstopili!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGO rezilni rob, napaja PA QSC sistem, vredno 3,549!

Smo & rsquo; re giving stran QSC TouchMix 16 digitalni Mixer in par zvočnikov QSC K12 PA v naše najnovejše konkurenci.

Za vstop konkurence samo kažejo nam fotografijo vaše trenutne glasbenih nastavite na Hi-Fi v kitaro kart - Prepričajte se, da je ustvarjalno in bi nam nasmeh! Zmagovalec bo najboljše fotografije kot sklene QSC in Gear4music.

QSC TouchMix 16 Control, digitalni mixer, lahko odpoklic in shranite mešanice, je a wireless nadzor app (za iOS in Android naprave), vgrajenih učinkov in multitstojalo snemanje & ndash; catering za tako živo in studio aplikacije.

Za odlično dopolnjujejo z TouchMix, smo tudi giving stran par lahek K12 PA zvočniki ponaša 2.000 w stalne moči & ndash; kar te setup idealno živo ploščad za vse iz akustično duetov, glasno rock skupin, DJ-i in še več.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Zmagovalec je Chris Dodd, ki je bil vzpostavljen stik. Čestitke, Chris!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGAL je Vox AC15C1 Lampaš ojačevalec, vredno 630.00

Mi smo giving stran a Vox AC15C1 Custom kitara Amp v naše najnovejše konkurenci.

V Vox AC15C1 Lampaš ojačevalec ponuja največjo tonski spretnosti in je bila izbira amp za nešteto kitaristov, po vsem svetu. Od uvedbe leta 1958, prvega Vox jih črpajo več kot 50 let strokovnega amp-stavbe za ustvarjanje AC15C1 Lampaš ojačevalec.

Palma vijolice na VOX AC15C1: & ldquo; 2 x ac15c1. Ni sprejemljiva alternativa. Je lahko težavno, da se jim vendar prepričani, da bodo imeli veliko boljši show, če vam! & rdquo;

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke Bradley James Taylor!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGA par Samson ni SE6 aktivni studijski monitorji, vredno 368.00

Mi smo giving stran par Samson ni SE6 aktivni studijski monitorji v naše najnovejše konkurenci.

V Samson ni SE6 je ponovno načrtovanje prvotni sklic monitor serije o studio, z bolj natančno reprodukcijo zvoka in eleganten videz. Ti aktivni studijski monitorji so idealne za post-produkcija, snemanje domov ali projekt studio.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke Graham McLow!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGA par Samson ni RXA5 aktivna studijski monitorji, vredno 365.00

Mi smo giving stran par Samson ni RXA5 aktivna studijski monitorji v naše najnovejše konkurenci.

V Samson ni RXA5 združuje ki postaja latenten zbliževanje v spiker technology in aktivna elektronika tvoriti res sklic, profesionalni studijski monitor z ravnim frekvenčni odziv.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke Alan siva!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGA par Samson MediaOne 4a bluetooth monitorji, vredno 156.99

Mi smo giving stran par Samson 4a MediaOne bluetooth monitorjev v naše najnovejše konkurenci.

V Samson MediaOne 4A aktivni studijski monitorji so namenjeni za vse vaše potrebe multimedia. Ali ste v glasbo, video posnetke ali gaming monitorji teh 40 vat proizvajajo visoko kakovost zvoka, ki je potreben za dofinishnje izkušenj.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke Benjamin-Jack Charles!

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

ZMAGO polno Band vaja Setup!

Mi je v zraku na londonski borzi! Da proslavimo to velik dosežek, smo se odločili, da imajo svoj največji tekmovanje kdaj-osvežimo polno band vaja setup!

Nagrada vključuje PA sistem, elektronski boben komplet, digitalni klavir, kitara, ojačevalci, slušalke in še veliko več.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke Jack Tavener!.

Za polno pogoje, kliknite tukaj.

WIN 1 od 10 Pedaltrain nagrade, ko kupite vse MXR Pedal

Mi smo giving stran 10 Pedaltrain pedal plošče in HARPUN vrečke v naše najnovejše konkurenci.


Nagrade vključujejo:

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. MXR pedala kupljene po 20. februarja 2015 ne bodo upravičeni. Zmagovalci bodo kmalu stik.

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGO 1 3 Samson USB mikrofoni, vredno do 183.99

Mi smo giving stran a Samson USB mikrofon za tri zmagovalce v naše najnovejše konkurenci.

Izberite med priložnost za zmago a Samson Pojdi mikrofon neposredno, meteorit ali C01U Pro kondenzatorski mikrofon. Vse so idealne za YouTubers, podcasting, video klepet in smešnice.

Tega tekmovanja je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcem, Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (Pojdi mikrofon neposredno) in Iain Moore (meteorit)!


Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGAL je Novation Audiohub 2 x 4 Audio vmesnik, vredno 209.99

Smo vam priložnost za zmago a Novation Audiohub 2 x 4 avdio vmesnik in USB hub!

V Novation Audiohub je USB audio vmesnik z Focusrite zvok notri. Narejen za visoko kakovostne elektronske glasbene produkcije, Audiohub 2 x 4 funkcije dveh ultra-nizko latenco vložkov in štiri super-glasno izhodov, kot tudi napajanje do tri druge naprave USB s svojo vgrajeno zvezdišče USB 2.0.

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Sean pošteno McCole.

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

Božič Countdown - WIN Music Man Sterling Bass podpisala z Dougie iz McBusted, vredno 2,148

Smo vam priložnost za zmago velike nagrade vsak teden od zdaj do veliki dan z naše božično Countdown konkurence!

Z le en teden iti, lahko zadanete Ernie Ball Music Man Sterling bas kitara, podpisal Dougie iz McBusted.

Sterling Bass glasbe človek ima svetle in naravne tone, z 2-band aktivni predojačevalca, da nadzor nad nosilca, nizkih in visokih tonov za največjo prilagodljivost pri iskanju vaš zvok. Vitek vrat saten je non-sijajni, dajanje v najem vi igra s hitrostjo. Ta bas podpisal Dougie Poynter, basist v pop superskupina McBusted.


Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Ivan (@neonjaureguii)!

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

Božič Countdown - WIN 1 2 ESP LTD H-208 8-String kitare, vredno 471

Smo vam priložnost za zmago velike nagrade vsak teden od zdaj do veliki dan z naše božično Countdown konkurence!

Z dveh tednih iti, bi zmagal 1 2 ESP LTD H-208 8-string kitare, preprosto povejte, ali bi želeli modelu desničar ali levičar.

V ESP LTD H-208 8-String je resonančni basswood telo, v kombinaciji z ESP je LH-308 pickupi, ponuja globoko in bogato tone, ki bo odpihniti vse ostalo. Pričakujejo bass podobnih zvoke iz tem 8-string, awesome poleg vseh težkih kovin igralec Postrojavanje. Izberite med desno roko ali levičarje ESP LTD H-208!


Ta natečaj je zdaj ZAPRT zmagovalci so: Zach Glasby (desni predal) in Richard Somner (levičarje). Čestitam!

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

Božič Countdown - WIN Akai ritem Wolf, vredno 196!

Smo vam priložnost za zmago velike nagrade vsak teden od zdaj do veliki dan z naše božično Countdown konkurence!

S treh tednih iti, lahko zadanete Akai ritem Wolf Analog sintetični in boben stroja.

V Akai ritem Wolf je analogni sintetični in boben stroja, ki združuje pet-glas boben stroja in sam oscilator bas synth, s 100 % analogni signal pot.


Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Mike King!

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

Božič Countdown - WIN Pedaltrain Volto Rechargeable Pedal napajanja, vredno 104!

Smo vam priložnost za zmago velike nagrade vsak teden od zdaj do veliki dan z naše božično Countdown konkurence!

Štirih tednih iti, lahko zadanete Pedaltrain Volto rechargeable iz 9V pedal napajanja.

V Pedaltrain Volto je super-tanek napajalnik z dva izhoda, idealen za on-the-go pedal uporabnikom z manjšimi setups. Prav tako je tišja od najbolj tradicionalen AC sila prožen. Z dvema power izhodi in možnost, da marjetice verigi več električni kabli, lahko moč več pedala naenkrat!


Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Jody Bray.

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGO Soundbar Surround Yamaha sprednji sistem, vredno 525!

Mi smo giving stran a Yamaha YAS-203 sprednji Surround sistem Soundbar v naše najnovejše konkurenci.


Yamaha YAS-203 sprednji Surround sistem Soundbar hiše digitalni amp s močan, jasen zvok, popoln za potopite v vse to zimo film in televizijo. Tudi moči tok glasba skozi YAS-203 Soundbar, idealen za sezono stranka!

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Joanna Malin-Burke!

Veliko sreče!

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGO Stereo par Sennheiser MK4 mikrofoni, Plus dodatki, vredno 945

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Andie Brown!

Osvežimo z Sennheiser MK4 mikrofon par in dodatki v naše najnovejše konkurenci.


Idealen za uporabo profesionalnega studijskega, projekt studios in snemanje doma, na Sennheiser MK4 veliko zaslonko kondenzorja mikrofon ima naravne in tople reprodukcijo zvoka in visoko občutljivost. Paket vključuje dva mikrofoni MK4, objemke, shockmounts, in Mošnje, plus bomo metati v dve palici stojala in kabloma XLR 6m.


Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGA par Wharfedale Titan 12D Active zvočniki

Ta natečaj je zdaj ZAPRT. Čestitke zmagovalcu, Natalie Baugh.


Titan D zvočniki značilnost tehnologije ojačevalec razreda D, česar bolj učinkovit in zmogljiv, še lažji od predhodnih generacij Titan. Napredno, multi-pasu Qubit dinamično predelava omogoča svoj sistem, da se uskladijo za naravni in bolj odprt zvok.

Za podrobnejše informacije preberite naslednje pogoji.

ZMAGAL je Zoom H5 prenosni snemalnik, vredno 301

Ta natečaj je zdaj zaprto. Čestitke zmagovalcu, Christopher McNally!

Mi smo giving stran a Zoom H5 prenosni snemalnik z zamenljivo kapsul v naše najnovejše konkurenci.

V Zoom H5 ima vse, kar morate ustvariti multitstojalo posnetkov, avdio, video, podcasting ali oddajanje. Lahko uporabite na Zoom H5 za hitro snemanje vse ideje imate on-the-go, v visoki kakovosti.

ZMAGO enega od petih Freshman kitare!

Mi smo giving stran a Freshman kitaro v 5 srečen dobitnik v naše najnovejše konkurenci.


Ta natečaj je zdaj ZAPRT hvala za vnos. Zmagovalci so:

 • Paul Moffatt (preko Facebook): Freshman FA1AN Celje Folk Fra Electro akustična kitara, naravni
 • Robert Suholežnik jo (po e-pošti): Freshman FA1DNS Celje akustična kitara Dreadnought, naravni
 • David Morrall (po e-pošti): Freshman FA1AM Celje Folk Fra Electroakustične kitare
 • Stuart Payne (preko Facebook): Freshman akustične kitare REND12 odpadnik Dreadnought 12
 • @littleliamsdad (via Twitter): Freshman RENOCNAT Renegade Folk Fra Electroakustične kitare


 • Celje kitare so kot nalašč za kitaristi na manjši proračun, brez ogrožanja o kakovosti. Oni so kot nalašč uvod v Freshman kitara zvok, s trdno sitka spruce top razreda. Zagotavlja udobno dejanje in visok standard finish, boste želeli, da igrajo vaše Renegade serije Freshman kitaro znova in znova, kar je odlična novica, če ste v razvoju ali začetnike kitarist. Freshman kitare so načrtovane in zgrajene v Združenem kraljestvu.

  ZMAGO Native Instruments strojegradnje MK2 v Limited Edition zlata vredno 643

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitke Jamin Nimjah, iz Edinburgha. Obstaja le 100 Gold strojegradnje MK2 Limited Edition kontrolorjev v veliki Britaniji, in smo vam priložnost za zmago enega!

  V Limited Edition Gold strojegradnje MK2 je idealen za uporabo na odru ali v studiu, z občutljivo barvno kodirane pads ki omogočajo "vidite" vam zvoke. Strojegradnje MK2 je glasovalo Best Live Performance orodje v 2013 nagrade MIPA.

  Zmago Korg MS-20 mini enoglasne analogni sintetizator!

  Ta natečaj je zaključen. Smo podarili a Korg MS-20 mini, manjši, vendar nič manj ikona različico Korg's MS-20 sintetizator, ki jih rad Daft Punk in Portishead. MS-20 mini je skrčil za 86 % prvotne velikosti, vendar še vedno prikazana ikona analogni filter in vsestranski zaplata možnosti za verodostojna analogni zvok.


  Čestitke zmagovalcu, Peter Rand iz Bromborough.

  Zmago 1 3 pari Sennheiser slušalke

  Smo podarili 3 pare zadnje Sennheiser HD slušalke.

  Nagrada 1: Slušalke Sennheiser HD8 DJ Professional. Dali pravem možni zvok in res vpliv glasbe si proizvodnjo, nov HD8 Sennheiser's slušalke so narejeni za DJs. Imajo vrhunsko udobje, vrtljivi ušesa in prihaja s trdo primer obdržati zaščitena, ko ste na poti.
  Nagrada 2: Slušalke Sennheiser HD7 DJ Professional. V HD7s so bile razvite z nekaj vrhunskih svetovnih DJ-jev, in se zgleduje po podpis zvok HD25s, uglašen posebej za DJs, ki se morajo osredotočiti na beat prilagajanje in ritem.
  Nagrada 3: Sennheiser HD6 Mix strokovni proizvajalec Studio slušalke. Idealno za studio, HD6 Mix slušalke so udobne z natančno in dobro uravnotežen zvok, potrebne za mešanje in spremljanje.

  Tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitamo zmagovalcem Graham Lee iz Middlesex, Lisa Owen iz Surrey in David kurja očesa iz Liverpoola.

  Zmago Marshall hladilnik

  Natečaj je zaključen. Smo prešteli 51 piva. Čestitke Karen Elise Hansen, Logstor, Danska, ki je bila naključno izbral iz vseh tistih, ki je pravilno odgovoril na vprašanje "koliko piva lahko smo fit v hladilnik?" s "51".

  Hladilnik Marshall je narejen iz verodostojno Marshall ojačevalci deli, vključno s črno fret krpo in klasična bela cevi, kot tudi ikona Marshall logo. To je odličen dodatek k praksi soba ali človek jamo!


  Zmago popolni PreSonus snemanje Kit

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitke zmagovalcu, Sally Pitt-Hartley iz West Sussex!

  Na PreSonus AudioBox Studio Complete snemanje Kit vmesnika USB in USB kabel, Studio en umetnik snemanje in produkcija programska oprema, HD7 Studio spremljanja slušalke in M7 studio kondenzatorjem mikrofon s kablom.

  Smo bom tudi vrgel v par Eris E5 aktivni studijski monitorji in govornik kabli!

  Zmago Bose Soundlink II Bluetooth prenosen spiker

  Smo podarili a Bose SoundLink II Bluetooth prenosen spiker v naši prvi fotografski natečaj, kjer bi morali nam kažejo, kjer boste uživali v glasbi, označevanje fotografij s #mygear4music.


  Tekmovanja je zdaj zaprt. Zmagovalec je Jo Grindley, katere fotografije so nas smeh. Poišči in sledite nam na Instagram za prikaz zmagovalni.

  Zmago Gibson Les Paul kitaro Studio!

  Za praznovanje naš novi razstavni prostor odprtju smo podarili Gibson Les Paul Studio.Les Paul Studio značilnosti moderne klasike Gibson humbucking pickupi, Min-ETune avtomatska tunerji, trdna izrezljane javor top na mahagonij telo in hitro 60s slog vratu Mahogany z Granadillo fingerboard.


  Tega tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitke našim zmagovalec Fred Heeks iz Lancashire!  5 možnosti za zmago na Avid Audio vmesnik!

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitke naši zmagovalci! Ponedeljek: David Heath-Whyte, pravi odgovor: "a. Pro orodij Express. Torek: Bob mandljev, pravi odgovor: c. 28. Sreda: Simon Romer, pravi odgovor: d. vse zgoraj. Četrtek: Robbie Cole, pravi odgovor: c. obe. Petek: C. Hughes, pravi odgovor: ja, Express Crossgrade Activation Card.

  Zmagaš primeru in tipkovnico sintetizator Yamaha MOXF6

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt.Zmagovalec je Matt Harris, od Leeds. Ko mi je povedal Matt je imel osvojil, je dejal, "sem bila popolnoma šokirana, da bi našli, da je dejansko zmagal! Nikoli vnesti tekmovanj, tako da je bilo super presenečenje. Ne morem čakati igrati in poskus z njo!"

  Zmago kralj Super-Matic električne kitare Fret!

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt.Zmagovalec je Gwynn Parry, iz Wrexham. Gwynn je bil "popolnoma astounded" slišati, on je zmagal, reče: "zadnjič sem osvojil vse, kar je bil približno 25 leti na holiday camp (24 na bingo!). Hvala Gear4music in Fret King, sem absolutno navdušena!"

  Zmago Gibson SG podpisal s Stereophonics

  Tega tekmovanja je zdaj zaprt. Čestitke Nick Hiles, Zmagalci natečaja Stereophonics! Tukaj je s svojo Gibson SG, podpisal band in mu bomo videli jih živi v Leedsu.