Akustične kitare

Gear4music.com

Akustične kitare so pozdravile glasbenikov, ki si želijo v natural ton in občutek akustični inštrument. Un-dopolnjena zvok vaše nove akustična kitara izraža značaj je tonewood z vsako akustičnih, imajo svojo lastno edinstveno glas. Prikaži vse informacije

Najbolj prodajane akustične kitare

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

O akustičnih kitarah

Akustična kitara že stoletja obstaja v številnih oblikah, vendar pa je, v osnovi, akustična kitara strunsko glasbilo z votlim trupom in resonančno zvočno odprtino. Danes so akustične kitare prevzele veliko različnih oblik in dizajnerskih vrst, zaradi prilagoditve določenim glasbenim stilom.

Dreadnought akustična kitara, kot je Yamaha F310, je trenutno verjetno najbolj priljubljena vrsta akustične kitare, zahvaljujoč kompromisu med velikostjo in glasnostjo. Jumbo akustična kitara je večja in je tako dizajnirana, da ustvarja zelo globok, resonančen ton. Manjši modeli, ali modeli "Folk" velikosti, so priljubljeni v Folk glasbe in pri manjših igralcih.

Na Gear4music.com imamo na zalogi pestro izbiro akustičnih kitar, vključno s ¾ kitarami za otroke in številnimi kompleti akustičnih kitar po stringkih cenah.