DISC Natal duh Fusion Kauri Drum Kit, D.o.o. naklada škrlat iskrico

721,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

  • Vozel brez Kauri wood, veliki napad & okrepljeno vzdrževati.
  • Težkih Hardware.
  • Limited Edition zaključek

DISC Natal duh Fusion Kauri Drum Kit, D.o.o. naklada škrlat iskrico

Podrobnosti

Zasnovana in zgrajena za raven kot originali Natal, duh serija ponuja cenovno boben kompleti odlične kakovosti izdelave in iChorus veliko finish in prilagodljiva machinena možnosti.


<>

Prosimo, upoštevajte: machinene in činele niso vključene.


Št. izdelka: 32823

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Ta duh Fusion Kauri Kit prihaja v a topoven-odličnost limited edition Scarlet Sparkle zaviti finishli s setup, ki temelji na standardni pet kos kit. Manjše velikosti tom so idealne za Funk in Hip Hop bobnarjev.

Manjše in plitvejše bobni na duhu Fusion kit so strožji zvok za dodatnim punch. Kot standardno namestitev Rock bas boben ostaja na 22 ".

Izdelano z Kauri wood, iz iste družine kot Cedar, straight-zrnat, vozel brez Les zagotavlja odlično resonančni lastnosti, ki zagotavljajo velik napad in učinkovito ohranjanje.

Duh Series funkcije podaljša machinene možnosti. Duh machinena oprema je svetloba Double Braced in lažji od standardne serije machinene, kar olajša transport.

NRM2 Izolacija Mount

Natal Resonance Mount 2 je popolnoma izoliran od tom shells. Vsak del NRM2, vključno z vijaki in vijakov, je isolted z visoko kakovostne gume izolator. Ta izolacija fits notri shells skozi luknje vijakov in podložke vijakov, dramatično zmanjšanje odpornosti in omogoča največjo resonance in okrepljeno vzdrževati.

Zvočne valove potovanje z manj upora vzdolž zrna. Na NRM2 navpično poravnana pritrdilnih mest resonance je manj ovirano, proizvajajo več vzdrževati in za tonske lastnosti bobna omogoča razstava četudi.

Nizek profil bas boben vgradnjo sistema

Low-profile montažne plošče poravnan z bas boben shells in je styled za minimalna površina stika: majhen, a popolno oblikovan. Mehastringem internega najlon zaklene 1 "tom mount post varno v položaj za odlično drži med izvajanjem.

Duh Snare vrgel Off

PreFREEi in elegantni dvosmerni design snare met-off je tradicionalna in zgrajena za isti standard kot Tri-met uporablja na Natal Original komplete, ki nosijo isto ikona "Sonce" logo.

Duh loop

Zanke na duhu serije kit tudi delež njihovega načrtovanja z Natal Original kit, vendar stringko maso različico. Polirani in finishl z roko, oni tudi zunanja oblika "Sonce" logo.

Dvojno Mount Tom

DTM da je del Natal Pro Series hardware glasnost je bil prilagojen služiti kot duh tom mount preveč. Težka in je sposobna orgastringirati vaš toms trdno v skoraj vsak igranje položaj using Natal aluminija non-zdrsljaj žogo, DTM inženirstva za power in vzdržljivost, kot tudi udobnost od raba ter mehek dobro izgleda.

Duh Drum Kit je na voljo z napetosti palice s najlona pranje, ki pomaga zmanjšati neželene vibracije in tuning stabilnost. Tudi napajani Natal duh glave.

Vse duh kompleti so izdelani v isti tovarni kot originali Natal, zagotavljanje britanski kakovosti in britanski modelov.

Posamezna bobni so na voljo kot dodatke, ki vam omogoča ustvarjanje in popoln vaš lasten dogovorili kit.