DJ decki & predvajalniki

DJ decki predstavljajo najbolj bistveni del DJ opreme. Na Gear4music boste našli celo paleto razpoložljivih gramofonov in predvajalnikov, tako da ne glede ali želite igrati na CD decke, tradicionalne vinil DJ gramofone ali MP3 decke, pri nas boste našli vse kar potrebujete.

Prikaži vse informacije

Najbolj prodajani DJ predvajalniki

O DJ deckih & predvajalnikih

Decki za DJ-je obsegajo od staromodnih gramofonov do napredih kontrolorjev. Katerikoli je vaš interes,  v ponudbi imamo neprekosljivo zalogo DJ opreme od proizvajalcev kot so Pioneer, Native Instruments, Numark in Novation.

Številni današnji decki za DJ-je so hibridi, ki delujejo kot avdio vmesniki za integracijo v namestititev na računalniški osnovi - Numark NDX800 zajema vsa tri medija.

USB/MIDI kontrolerji, kot je Numark NS7 se tudi uporabljajo v kombinaciji z virtualno DJ programsko opremo, kot je na primer Traktor od Native Instruments – set uporabnikom zagotavlja močno programsko opremo, vendar istočasno ohranja taktilno stran gramofona.

Naša obsežna ponudba DJ kompletov na Gear4music.com vključuje najnovejše DJ CD predvajalnike, digitalni DJ, DJ slušalke, DJ mešalne mize, DJ MP3 predvajalnike, DJ programsko opremo, DJ gramofone, DJ zvočnike in DJ razsvetljavo.