DJ krovi & igralcev

DJ krovi so najbolj bistveni del poljuben DJ setup. Na Gear4music, boste našli paleto gramofoni in igralci, ki so na voljo, tako da ali se odločite, da igrajo CD krovi, tradicionalni vinil gramofoni DJ ali z MP3 krovi, imamo si pokril.

Prikaži vse informacije

Najbolj prodajani DJ predvajalniki

O Stolpi za DJ-je & igraltube

Stolpi za DJ-je razpon razpon od stare šole gramofoni napredno kontrolorjem. Karkoli ste v, imamo tudi neverjetni glasnost DJ, orodje proizvajaltube, kot so Pioneer, Native Instruments, Numark in Novation.

Veliko Stolpi za DJ-je danes so hibridi, ki deluje kot avdio vmesniki za vključevanje v računalo-osnova setup - Numark NDX800 zajema vse tri medijev.

USB/MIDI kontrolerji, kot so osebe Numark NS7 uporabljajo tudi v kombinaciji z virtual DJ programska oprema kot na primer osebe Rajko Traktor – daje uporabnikom silen programska oprema, vendar ohrani taktilno strani gramofona.

Naše obsežno obpowerje DJ na Gear4music.com kompletu je najnovejše DJ Predvajalniki CD-jev, digitalni DJ, Slušalke za DJ-je, DJ mešalne, DJ MP3 predvajalniki, DJ programska oprema, gramofoni DJ, zvočniki DJ in DJ razsvetljavo.