Blackstar

ojačevalci za električna kitara
Gear4music.com

Blackstar Ojačevaleclification ima sedež v Northampton, Angliji. Blackstar ekipa imajo več kot 50 let izkušenj kot glasbeniki, dizajnerji in proizvajalci, in kažejo izjemno strast za kitarske ojačevalce. Njihov cilj je zagotoviti kitaristom najboljšo možno opremo za samopredstavitev. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni Blackstar Amps

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

Blackstar ponudba kitarskih ojačevalcev

HT-5 serija ojačevalcev je dizajnirana za uporabo v studiu in kot vadbene ojačevalce. Vsebujejo vse super zvoke, ki jih najdemo v HT Valve pedal liniji, so dvokanalni in z Blackstar ISF tokokCutawayncoski rogi za fino prilagoditev in oblikovanje tona. HT-5 serija vsebuje combo ojačevalce, posamezne glave ojačevalcev in zvočne skrinje z zvočniki, kot tudi a Mini-Stack.

HT Venue serija je namenjena nastopajočim kitaristom, s poudarkom na prenosljivost. Ta all-valve serija ima ojačevalec za vsak različen način izvedbe - od 20-Watt stringko-driveskega HT Studio 20 combo ojačevalca do 100W HT Stage 100 ojačevalca.

Series One serija je dizajnirana z vsestranskostjo v mislih. Od powernih 200W, opremljenih z KT88 Series ONe 200 glav do lepo oblikovanih 40W Series ONe S1 45 kcombo ojačevalcev, ojačevalci iz Series One linije imajo že vgrajen DPR sistem za zmanjševanje poweri, ki omogoča zmanjšanje celotne poweri na 10% od začetne poweri, brez izgube zvoka.

Artisan serija ojačevalcev je morda najlepše oblikovana serija Blackstar ojačevalcev. S poudarkom na zvočno čistost in preFREEost, ročno izdelani Artisan izdelki oddajajo butik zvok. Artisan 15 ročno izdelani combo ojačevalec je vodilni v tej liniji, in ponuja 15W dinamike, tubeno power A razreda, in se ga lahko preklopi na 5W zaradi najboljše prilagodljivosti vhodnega zvoka.