Hagstrom Deluxe-F kitara, rjavo rumena

476,00 € PMC 581,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • PROSTI kitara stojalo

Hagstrom Deluxe-F kitara, rjavo rumena

Podrobnosti

Edinstvena. -Toplo in bogati tonov obseg z overtones izobilju, celo čeprav to ne t stehtamo veliko in je vetrič igrati. Eleganten enotnega F-luknjo in trapeze rep zagotavljajo dotik akustičnih eleganco! Hagstrom kitare est. 1958.

Izključen oferirati Gear4music: da bi ta postavka zdaj, in boste dobili FREE kitara Stand

Št. izdelka: 19749

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Hagstrom kitare so legendarni med kitarista zaradi družabnim, lepoto in trajnosti. To novo družino Hagstrom kitare nadgrajuje ta ugled z uporabo več edinstveno inovacij v materialov in proizvodnih tehnik, da smel uskladitev med Hagstrom in the 21st century.

Nova serija Hagstrom select, Vintage in Ultralux ponovno mnoge prvotno Hagstrom funkcije, so zgrajene po istem stCutawayncoski rogih kakovostnih standardih in zunanja oblika veliko od isto enolične tone, ki Hagstrom legenda, da je.

Vsi modeli zanašajo na edinstven izvor in izdelave koncept. Surovine in delov za te nove serije pridejo prvi stopnji dobaviteljev in so sestavljeni ustvariti pristen Hagstrom kitare, s ton in kakovosti, pri čemer prednostna.

Vsi modeli so odobreni z Karl Erik Hagstrom, les, prihaja iz Severne ACustomke in machinene opreme je kupljeno top ZDA in korejski dobaviteljev, medtem ko pickups razvijajo v Koreji glede na točne specifikacije s K. E. Hagstrom

To ne t je zapleteno, da bo zabavno! Močna ton, hitro, zabavno in enostavno igrati, odlično različnih"dofinish

H-Expander:

Hagstrom električne kitare vključujejo družba s patentirana H-Expander okvirji paličico. Zagotavljanje napetosti na koncu in izvaja celotne dolžine vratu, je toga, še lahki zlitine okvirji paličast omogoča za zelo stringko dejanje in tanke vratu, dveh dejavnikov, ki so bili v zaslužka Hagstrom svoj ugled kot na svetu s najhitrejši igranje guitar

Kitarski navijalci:

Zagotavljanje natančno uglaševanje, Hagstrom s izključne 18: 1 prestavno razmerje machine glave so tudi vključeni v vse električne modelov.

Fretboard:

Resinator les je wood kompozitni material, ki je homogene narave in je bolj stabilen kot standardni lesni izdelek. V tem, da odpravlja wolf tone ali žarišča je odlično fingerboard materiala. Ima artikulirajo zvok kot kakovostnih Ebony brez problemov, povezanih z Ebony

Materiali:

Hagstrom uporablja samo najboljši select tonsko gozdu in pogruntal wood zalog povečati zvok in lepota vsakega instrumenta. North American Hard Rock Maple, nedvomno najboljši vratu wood in se uporablja po najboljših luthiers svetovno, dodatno povečuje družabnim, trajnosti in svetlo artikulirajo ton.

Funkcije/specifikacije:

Organ & Most:

 • Trup: 45 mm rdečkasto rjava z hollowed bas strani, 10 mm Carved Maple top, (* Flamed Maple furnirja)
 • Most: Dolgo potovanje melodijo-O-Matic s Hagstrom Trapeze rep kos

Vrat:

 • Vratu: Rdečkasto rjava, nastavite
 • Fingerboard: Resinator wood z Hagstrom 6 mm Dot položaj oznake
 • Palčko okvirji: H-Expander
 • Dolžina skale: 24,75 / 628 mm

pickupi & machinene opreme:

 • pickupi: 2 x Hagstrom Custom 60
 • Pickup izbirnik: 3-način zatičnimi stikalo
 • Uglaševanje keys: Hagstrom 18: 1 Die Cast
 • Kontrolniki: 1 x FREEornina 1 x ton, Mini tuljava pipe preklopite