POVEZAVE Line 6 pajek V 60 kitarski combo ojačevalec

 • Video 1
254,00 € PMC 357,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • 10" Custom govornik & visoke frekvence Tweeter daje svež jasnosti.
 • 60-vatna Combo Ojačevalec s posodobljeno modeliranje & učinki na krovu.
 • Wireless-pripravljen za izberite Line 6 rele oddajnikov.
 • 128 prednastavitev oblikovana vključujejo ikona ploščadi & klasična umetnik tone.
 • USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android in iOS

POVEZAVE Line 6 pajek V 60 kitarski combo ojačevalec

Podrobnosti

V Line 6 pajek V 60 kitarski combo ojačevalec je opremljen a poln-zbirka spiker sistem, ki je sestavljen iz 60 Watt 10" prilagojeno kitaro govornik in visoke frekvence tweeter, dali odlično jasnost, ki bo zvok zelo z elektriko in akustiko glasbe. Opremljena z notranjo wireless sprejemnik, pajek V 60 je združljiv z rele G10T oddajnik (za doplačilo) omogoča a wireless uspešnost in odpravi potrebo po napajalni kabli. Med več kot 200 novo rafinirano ojačevalci, kabine in učinki in hitro dial-v popolni ton s prepost kontrolni aparati, barvno lestvico. Ta vsestranski amp je tudi pakiran z več kot 100 posebej prednastavitve, vključno z emblematične ploščadi, umetnik zgrajena tone in Line 6 originalov, daje takojšen dostop do široke palete profesionalno klicanih, v zvok. Pajek V 60 ponuja tudi USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android in iOS naprave, kot tudi vgrajen tuner, Metronom in pravi bobnar zank, zaradi česar je kot nalašč za prakticiranje, motenje in tudi snemanje.

Št. izdelka: 79745

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Custom govornik prinaša Superior zvok

Pajek V 60 je dodatno moč opremljena s a poln-zbirka spiker sistem, ki je sestavljen iz 10" prilagojeno kitaro govornik in visoke frekvence tweeter. To Custom spiker pomeni vaš amp bo zvok super, z elektriko, akustika in glasbe. Ta inovativna spiker sistem omogoča vam Predvajajte najljubšo glasbo, kot tudi praksa svojo kitaro, ki je idealna za prakticiranje.

Wireless-pripravljen

Ta inovativni amp je tudi je opremljen z notranjo wireless sprejemnik, ki je združljiva z na rele G10T oddajnik (prodaja ločeno) izdelavo vaše predstave wireless. To wireless oddajnik odpravlja potrebo po napajalni kabli, ki lahko povzročijo nevarnosti in učinek zvok. Rele G10 oddajnik deluje s skoraj vse vrste kitara, to zunanja oblika a tipičen 1/4" izhodne vtičnice uporablja večina pasivni in active instrumentov. Bo wireless še nikoli ni bila to, poenostavljeno in enostavno!

Hitro & seznanjeni kontrole

Kot veliko ojačevalniki iz Line 6, pajek V 60 oferirati a prepost neprisiljen-v-raba control možnosti z barvo zbornik control. Ta funkcija je posebej idealna za temne faze če blisk je uboren. Poteg nastavitve in parametrov neposredno na amp, z uporabo tradicionalnih gumbi in intuitiven vmesnik za urejanje.

Veliki tonski možnosti

Pajek V 60 lahko izbiraš med več kot 200 novo rafinirano ojačevalci, kabine in učinki, vključno z comp, Distortion, modulacije, Delay, smola/Syth in Reverb. Ta velika izbira učinki na krovu odpravlja potrebo po pedala, in zato naredi svoj set-up čas prepir.

Takoj navdihujoče ton

Pajek V 60 je opremljen tudi s široko paleto umetnik prednastavitve, ki so bile ustvarjene z veliko današnjih najbolj vročih kitaristi, kot tudi ikona ploščad prednastavitve, ki temelji na neverjetno postavitve iz legendarni pesmi in albume. Poleg tega izbira standardnih prednastavitev boste lahko dosegli classic Line 6 originalov, ki bo zvok velik v vse vrste glasbe.

Okrepljeno prednastavitve z akustično tehnologija Variax®

Pajek V ne šele zvok velik s električne kitare, ima tudi izboljšano akustično prednastavitve, ki so oblikovane z Variax® akustični tehnologiji, Iznošenje najboljši tonske lastnosti akustično kitaro. Poklicana v učinke, kot so delay in reverb vam bodo lahko povprečno akustični zvok na višjo raven. Pajek V prinaša zvočni signal z globino in jasnost, ki redno električni ojačevalci samo ne more primerjati, povečuje splošno vsestranski amp, in odpravlja potrebo po dodatnih ojačevalci.

Vgrajeni dodatki

Pakirano z dodatnimi funkcijami, da bo vadba in nastopanju na naslednjo stopnjo, pajek V 60 ima vgrajen sprejemnik, ki omogoča hitro in natančno tuning. Poleg tega ta combo amp pomaga tudi vi vztrajati vaš refren v času z vgrajenimi Metronom in pravi bobnar zank zabeležila pro glasbeniki.

USB vezen

Še eden velik zunanja oblika, da pajek V 60 lahko ponudi, je USB zmogljivosti, ki vam omogoča snemanje vaš zvok z Mac, PC, Android in iOS naprave. To zabeleži uspešnosti more potem delijo na socialnih medijev (preko telefona ali računalnika), ali mešati z drugimi skladbe v studiu, možnosti so neskončne. Poleg tega pajka V prihaja z brezplačno glasbo Cubase® LE registrski programska oprema, ki vam daje vse, kar potrebujete, da začnete snemati super kitara skladbe, kot tudi urejanje in mešanje vaše skladbe od začetka do konca.

Trpežna konstrukcija

Kot tudi dali vsestranski amp, njegove značilnosti trpežna konstrukcija okrepiti oblikovani vogali, prilagodljiv izvedbo ročaj in klasični sivo rešetka krpo za optimalno prenosljivost. S svojo lahka konstrukcija le 21lbs, pajek V 60 je odlično amp za prakticiranje, motenje in snemanje.

Funkcije

 • 10" Custom govornik in visoke frekvence tweeter prinaša omamljanje jasnosti
 • 60-vatna kitara amp s posodobljeno modeliranje in učinki
 • Opremljena z notranjo wireless sprejemnik, ki je združljiva z rele G10T oddajnik
 • Velik zakaj izvrševalec, motenje in snemanje
 • Vključuje vgrajeno tuner, Metronom in bobnar zank
 • 200 + amp in FX modele, dostopne prek hiter in enostaven nadzor
 • Zvočniki za poln glasnost zvok super, z elektriko, akustika in glasba
 • 128 prednastavitev oblikovana vključujejo ikona ploščadi & klasična umetnik tone
 • Vse amp in učinki zvoki so zlahka mogoče urejati prek nadzor prednje plošče
 • USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android™ in iOS naprave
 • Združljiv z Line 6 FBV™ 3 in FBV MKII stopala kontroleri (za doplačilo)
 • vnos kitaro 1/4", 1/8" izhod za slušalke, 1/8" stereo aux vhod

Specifikacije

 • Prilagoditi velikosti zvočnikov: 10"
 • Izhodna moč: 60 w
 • Velikost izdelka: 9.1" L x 17.4" W x 16.9" H
 • Teža izdelka: 20.5 lbs
Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.