POVEZAVE Novation Bass postaja II komplet w / torba KRK KNS-6400 Hslušalke

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
477,00 € PMC 568,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • Analogno Mono sintetični.
 • Osnovi Classic bas postaja.
 • Vključuje Novation Bass postaja Gigbag.
 • KRK KNS 6400 kakovostne slušalke.
 • Idealen za Studio ali živo delo

POVEZAVE Novation Bass postaja II komplet w / torba KRK KNS-6400 Hslušalke

Podrobnosti

Klasični Novation Bass postaja analogni sintetični popravkom stoletje! Z dveh filtrov, dve oscilatorji plus tretji sub-oscilator, obliž Shrani in popolnoma primerljive effects odsek. Dodaj korak sekvencer, arpeggiator, poln določene velikosti keys in poweran modulacije oddelek in imate dobitek sintetični, ki je zgrajena za bas, vendar je lahko veliko. Ta paket vključuje tudi uradni Novation Bass postaja II mehke kovček in KRK 6400 slušalke.

Št. izdelka: 48997

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Novation Bass postaja II vključuje sveženj

 • Novation Bass postaja II analogni sintetični
 • Uradni Novation Bass postaja II Gigbag
 • KRK 6400 kakovostne slušalke

  Klasični Novation Bass postaja analogni sintetični popravkom

  Novation's Bass postaja II je analogno mono-sintetični z talent za bas, vendar zvok motorja, ki je vsestranski dovolj, da bi brcnil ven sharp vodi in čvrst arpeggios. Prinaša najboljše elemente original BassStation v povsem novo zasnovo s ponovno delal modulacije, efekti, filtri in še več; kot je BassStation, ampak veliko veliko večji.


  Signalne poti je čisto analogno - vključno z razdelkom efekti. Strojna oprema je določena v modulov z namenske lonci, stikala, drsniki in gumbi za vse glavne parametre. Lahko shranite in odpoklic lise na bas postaja II - gre s 64 morilec tovarniške prednastavitve, FREEor za 64 lastne zvoke na machineno opremo in lahko shranite še več na računalniku.

  Bass postaja II ima 25 polno velikih keys, ki so občutljiva z prenosljiva aftertouch hitrost. Ker je bil razvit kot sintetični dejanje tipkovnico, vsak ključ posamično vzmeten, tako da je svetloba na dotik in zelo odziven motor sintetični. Bass postaja II je popolnoma razred skladne MIDI napravo z MIDI i/o pin za 5 din vrata za priklop na druge izvenkrmni MIDI in računalnika preko USB.

  Oscilatorji

  Bass postaja II je zgrajena na treh analogne oscilatorjev in šumenje generator. Obstajajo dve popolnoma neodvisni oscilatorji plus sub oscilator, pomemben del pri ustvarjanju bogato, analogni bas zvoki. Oscilatorji ena in dve so preklapljati med sine, žaga, kvadratni in spremenljivo pulzna širina in oscilator tri - sub osc - nastavite na eno ali dve oktave pod eno oscilator. To lahko square, sinus ali širino pulza ozkih, dali je značilno maščobe bas tone.


  Kisline in klasičnih filtri

  Izberete lahko med dvema diskretnih filtri - kisline ali Classic - vsak ima vgrajeno v overdrive za potiskanje filter Tone suhe na tople, da grdo! Classic bas postaja filter lahko koristite stringkoprepustni, visok prelaz in band pass na 12 ali 24dB pobočja. Kisline filter temelji na diode lestve filter dizajn, ki prinaša a značilno 303-esque zvok, ki je namenjen porazov!

  Dva učinka

  Bass postaja II ima dva učinka (ne vključno z filter overdrive). Analogni distortion vozi sestavnih delov tokokroga dodati nove frekvence zvoka. Bass postaja II distortion funkcijo lahko dodate nežen toplino, umazani razdrobljenost in kaj vmes. Drugi efekt je Osc Filter Mod, ki ustvarja značilen FM-tip zvok z uporabo dveh oscilator modulacije frekvenca filtra. To je zelo dober na hrustljavi, mulčenje zvočne effects , ki znatno know-how bas in vodi obliži.

  Modulacija

  Obstajata dve ovojnici generatorji in dve oscilatorji stringke frekvence (LFOs). Prvi ovojnici ADSR amp envelope in drugi je mod envelope , ki se lahko uporabijo filter frekvence, modulacije oscilator smola in osc impulzov širino. LFO Tale je posvečena smola modulacije, ker LFO dveh uporabljamo modulacije osc impulz širino in filter frekvence. Čeprav izgleda, da obstajajo štiri LFO valov, Ubi LFO funkcijo lahko FREEo uporabljajo skulptura LFOs v lažji wave-oblike.

  Arpeggiator in korak sekvencer

  Bass postaja II Arpeggiator in korak sekvencer so ubijalec predstava in proizvodnja orodij. Teči skozi 32 različne ritmične vzorce v različnih smereh s switchable oktave obpowerju je lahko usmerjeno v Arp. Lahko izvajajo tudi korak sekvencer. Do štirih sekvenc lahko igral v - z legato in počiva - in igral nazaj z uporabo katerega koli izmed 32 ritmični vzorci. Ter pridobivanje idej hitro in programiranje uspešnosti zaporedij, to je briljanten način za predogled obliži, medtem ko jih urejate.

  Značilnosti / specifikacije

  • Analogni sintetični: povsem novo različico klasične BassStation
  • Dve različni analogni filtri: čisto nov filter kisline pridruži Classic originalni filter BassStation
  • Bass postaja II ladij z 64 tovarne obliži in še 64 uporabnik slotov. Smetišče obliž vam omogoča Arhiv in swap zvoki
  • Korak vzorec temelji sekvencer in Arpeggiator
  • Analogni sintetični postavitev vključuje namenske kontrole za vse glavne parametre
  • Dve oscilatorji plus dodatne oscilator Sub
  • Analogno efekti oddelek: bas postaja II vključuje popolnoma primerljivi efekti distortion in filter amplitudne modulacije in posebnih filtrov overdrive dodati je agresiven, hrustljav zvok kakovosti
  • Prilagodljiv modulacije, featuring 2 ovojnic in 2 LFOs
  • MIDI i/o in USB povezljivost
  • Igralci "sintetični-ukrep" klaviatura z aftertouch

 • Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
  Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.