Yamaha CLP565 elektronski klavir, polirani bela

 • Video 1
 • Video 2
2.917,00 € PMC 4.929,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • 303 lekcija pesmi.
 • 16 sledite USB avdio snemanje in snemanje.
 • Mini Grand zvočna skrinja.
 • Custom izdelana ozvočenje

Yamaha CLP565 elektronski klavir, polirani bela

Podrobnosti

V Yamaha CLP565P digitalni klavir je Clavinova z grand design in zvok in videz, ki bo okrepila vsako okolje.

Št. izdelka: 45888

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

"Real Grand Expression"

Stavek, ki opredeljuje izrazne zmožnosti Clavinova. Je ključnih sestavin zvok, dotik in pedala, skupaj z uporabo tehnologije razvil skozi zgodovino akustični klavir proizvodnje. Ti elementi so popolnoma združeni v en instrument, ustvarjanje natančen zvok želite s pritiskom tipke in občutek pedala. Ko igrate na Clavinova, si lahko predstavljate, da ste igranje na klavir.

Dva od najboljših dirkah na svetu

CFX, Yamahanajboljših grand koncert izbranih in jo zmagovalec 2010 mednarodnega tekmovanja in cesarske iz klavir Bösendorfer, blagovna znamka, je potekala v zelo cenijo jih pianisti skozi svojo dolgo zgodovino. Ti priznani klavirja je značilna razločevalne lastnosti, kot so moč, vsestranskost, subtilnosti, lahkotnost in Mekost. Oba od teh krasen klavirja glasove so izrazit v je Clavinova. Uglašen do popolnosti izkušena klavir tehnik s zvok od vsakteri zakleniti vzorčenih posamično, Clavinova resnično ujame edinstven tonski značaj vsakega od teh neporavnanih instrumentov. Z Clavinova, boste lahko uživali odlično lepoto je iskan ton, ki je Yamaha CFX in klavir Bösendorfer Imperial poda.

VRM fizikalno modeliranje

V koncertni klavir, zvok odmeva po celem telesu instrumenta, proizvajajo bogato odjek, da envelops poslušalca v zvok. Tega pojava je popolnoma prepisan v Clavinova skozi virtualni Resonance modeliranje VRM, ki izračunava različnih držav strune za vsako od 88 pojasnilih tipkovnico iz enega neposredno na naslednjo, ki omogoča živahno, bogato raznolika izraz, ki odraža neomejeno število dejavniki v igranje klavirja kot ki pritisku tipk, moč, s katero tipke so igrali in pedala čas.

Gladke tonske prehode

Pianist spremeni glasnost in dinamiko zvoka s spreminjanjem na pritisk tipke. A Clavinova pozivu, da igralec neporavnanih ravni delovanja control. Z uporabo dolgo, posnetki previdno vzorčeni ugotavlja na klavir in edinstveno Yamaha tehnologije za doseganje gladke tonski prehodi, bogati sonic podrobnosti je podal v odgovor na dotik igralec.

Ključni protiuteži

Protiuteži so vgrajeni v ključe klavir uravnotežiti težo na kladiva in ponujajo bolj natančno control ko nežno igrati na nizke količine. Clavinova funkcije skrbno prilagoditi protiuteži za izboljšano igralnost pri predvajanju pianissimo in bolje ključ vrnete v hitri prehodi. klaviatura je Clavinova je bil uskladijo ponuditi, optimalno ravnovesje, poudarjajo odgovoru odlično igralnost in klavir.

88-ključ linearno razvrščajo kladivo ukrepanje

To dejanje zvesto reproducira subtilne razlike v masi in vrnitev vsak ključ. Ni dva ključa ste točno podoben, ki daje igralec najboljše možne občutek in odziv instrumenta.

GP odziv blažilnikov Pedal

GP odgovor blažilnik Pedal ponuja klavir slogu odpornost krivuljo, začenjajo svetlobe na dotik in vedno težji kot pedal je nadalje depresivni. To omogoča igralcem, da se privadijo na nianse občutljivo poganjati pedala.

Polnega okusa ton in resonanco

Zvok a Clavinova je umerjena v fine podrobnosti, govornik pozicioniranje in telo materiala, zagotovi, da celoten instrument odmeva optimalno. Za ustvarjanje zvočnega polja, ki je zelo blizu klavir, Clavinova funkcije ton escapements na več lokacijah po vsem telesu, ki omogočajo zvok iz zvočnikov ni projicirana poslušalcu ne da ujet znotraj instrumenta.

Akustični Optimiser

Telo je Clavinova vsebuje akustični Optimisers, ki uravnavajo pretok zvok in control ton. Nova tehnologija se je razvila iz Yamahaje intimno znanje akustične lastnosti glasbil, akustična Optimisers rešiti naravne, gladko zvok čez celotno tipkovnico.

Funkcije

 • Vzorčenih klavir nekemu Yamaha CFX in klavir Bösendorfer Imperial Grand klavirji
 • 34 glasov
 • Razvrščajo kladivo 3 X (GH3X) tipke s sintetično slonovino keytops in drstišča
 • 303 lekcija pesmi
 • 16 posnetek in avdio snemanje na USB
 • Mini Grand zvočna skrinja
 • Prilagojeno ozvočenje
 • Inteligentni akustični Control (IAC)
 • Akustični Optimiser

Možnosti dostave

Kurirska dostava

Ko dodate ta izdelek v nakupovalno košarico, vam bodo na voljo z naše standard kurirske dostave možnost brezplačno, ki je a "v vaš vrat" storitev. Morda boste morali pomagajo vozniku dostave, kot ta izdelek prihaja pakirani v velike škatle!

Ta možnost ne lahko primerna, če ste ne more pomagati voznik, če je potrebno, ali če morate klavir, dali gor, vendar nimate kdo drug na voljo za pomoč. Prosimo, razmislite, ali je to najbolj primerno dostavna služba zate, kot druge možnosti dostave so tudi na voljo za dodatne stroške.

2 človeka dostavna služba

Če izberete to možnost, dve dostave osebje bo prinesel polji klavir v vsakem prostoru v pritličju vaši izbiri, in ne samo vaših vrat. Prosimo, upoštevajte, da ta storitev bo nekaj dni več kot na standard kurirska služba in kurirsko podjetje bo klic boste urediti primeren dobavni rok, ko ste postavili vrstni red.

Dostava in namestitev

To je naša premium storitev in vključuje polno dobavo, montažo in namestitev v vsakem prostoru, ki ste želeti. Monterji bo tudi stran embalaže.

Za 2 človeka ali dobavo in namestitev storitev, Prosimo pokličite nas, če vaš dom je naprej 2nd tla ali zgoraj ali je nenavaden dostop okoliščine na +44 (0)843 155 0800.

Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.