ROLI Primorski GRAND

Gear4music.com

V ROLI Seaboard GRAND Stage je revolucionarna sintetizator, ki zaposluje tradicionalne igralnost klavir ali pa ima klaviatura 61 taktika in mehke silikonske tipke, ki vam daje možnost, da spremenite zvok, smola in slide ugotavlja vse na konici prstov. Tipke na to sintetični občutek za razliko od drugih ključni instrument ste igrali pred in daje možnosti za končni izraz. Prikaži vse informacije


ROLI Seaboard GRAND

loading Ni najdenih rezultatov, ki bi se ujemali z vašim iskanjem

ROLI Primorski GRAND

ROLI Primorski GRAND Stage je revolucija v ekspresivno klaviatura igranje. Za razliko od tradicionalnih klaviature in klavirja, Primorski GRAND vključuje mehke in otipne silicijevega keywaves, ki lahko igra kot klaviatura, ampak tudi funkcijo senzor tehnologije, ki vam omogoča, da dodate edinstven uspeva kot vibrato in pitchbend brez uporabe modulacije kowood.

ROLI Primorski tudi priti s revolucionarna programska oprema sintetizatorji The ekvatorja in sintetični moštvo FXpanison paket, tako imajo velike knjižnice prednastavitev zvoke od teh se lahko uporabijo kot samostojne aplikacije, kot tudi VST in AU, RTS AAX formatov.