Sintetizatorji

Zmogljivo orodje za vašo glasbo. Sintetizatorji proizvajajo vse različne vrste zvokov, od elektronskih do tistih nepredstavljivih, in celo posnemajo tradicionalne instrumente. Vsak sintetizator je edinstven in ponuja ekskluzivne funkcije, kot so custom prednastavitve in kontrolniki za oblikovanje zvoka. Poleg tega, z vsakim novim nakupom na Gear4music boste dobili dve leti garancije.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni sintetizatorji in moduli

Izvedite več o sintetizatorjih

Sintetizatorji spadajo v številne kategorije. Delovne postaje in aranžerji omogočajo glasbeniku/ci ustvarjanje izvirnega glasbenega komada. Delovne postaje linearno oblikujejo skladbe, z uporabo sekvencerja, in tako tudi nekateri aranžerji, vendar pa oni uporabljajo tudi intro, polnila, variacije in zaključke za ustvarjanje koščkov v različnih delih skladbe. Delovne postaje imajo že vgrajene arpeggios in loops, medtem ko aranžerji imajo vgrajene različne stile. To drugo omenjeno vrsto profesionalnih klaviatur uporabljajo številni glasbeniki/ce pri nastopanju vživo, vendar pa to nujno ne pomeni, da je to najboljša izbira.

Delovne postaje pogosto štejejo kot najboljše za izvirno glasbeno izvedbo, zaradi široke palete za ustvarjanje zvokov, enostavnega programiranja, in zmožnosti uporabe komercialnih MIDI datotek za izvajanje pesmi. Vnaprej pripravljene MIDI datoteke omogočajo glasbenikom/cam ustvarjanje efekta celotnega benda.

Aranžerji pa štejejo kot izjemno profesionalna glasbila, ter jih nekateri ljudje opisujejo kot bend v škatli. Style funkcija pomaga tistim, ki se borijo s časovnimi omejitvami, da hitro dosežejo rezultate, medtem ko so glasbila izdelana na način da zvočijo kot da se jih igra v live okolju. Aranžerji se lahko uporabljajo tudi kot orodja pri poučevanju, razkrivanju in pojašnjevanju različnih glasbenih zvrsti.