Sintetizatorji

Zmogljivo orodje za vašo glasbo. Sintetizatorji izdelujejo vse vrste zvokov iz elektronskih in nepredstavljivih, da bi celo posnemali tradicionalne instrumente. Vsak sintetizator je edinstven in ponuja ekskluzivne funkcije, kot so prednastavitve Custom in kontrole zvočne manipulacije. Še več, z vsakim novim nakupom v podjetju Gear4music boste dobili dve leti garancije.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni sinteti in moduli

Izvedite več o sintetizatorjih

Sintetizatorji spadajo v številne kategorije. Delovne postaje in aranžerji omogočajo glasbeniku ustvarjanje izvirnega glasbenega komada. Delovne postaje linearno oblikujejo skladbe, z uporabo sekvencerja, in tako tudi nekateri aranžerji, vendar pa oni uporabljajo tudi intro, polnila, variacije in zaključke za ustvarjanje koščkov v različnih delih skladbe. Delovne postaje imajo že vgrajene arpeggios in loops, medtem ko aranžerji imajo vgrajene razlilne stile. To drugo omenjeno vrsto profesionalnih klaviatur uporabljajo številni glasbeniki pri nastopanju vživo, vendar pa to nujno ne pomeni, da je to najboljša izbira. imajo na krovu sloge. Slednji vrsto pro keyboard je raje z veliko glasbeniki za igranje žive, vendar pa ne pomeni nujno, da je to vedno najboljša izbira.

Delovne postaje pocompacto štejejo kot najboljše za izvirno glasbeno izvedbo, zaradi široke palete za ustvarjanje zvokov, enostavnega programiranja, in zmožnosti uporabe komercialnih MIDI datotek za izvajanje pesmi. Ahead pripravljene MIDI datoteke omogočajo glasbenikom ustvarjanje efekta celotnega benda pri igranju.

Aranžerji pa štejejo kot izjemno profesionalna glasbila, ter jih nekateri ljudje opisujejo kot bend v škatli. Slog funkcija pomaga tistim, ki se borijo s časovnimi omejitvami, pri pridobitvi hitrih rezultatov, medtem ko so glasbila ustvarjena tako, da zvočijo kot, da se jih igra v live okolju. Aranžerji se lahko uporabljajo tudi kot orodja pri poučevanju, razkrivanju in pojašnjevanju različnih glasbenih zvrsti.