IK Multimedia odklona mikrofon HD za iOS, črna

159,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

  • Visoka kakovost, digitalno mikrofon.
  • Za uporabo z vašim iOS napravo.
  • Elektretni kondenzatorski kapsule.
  • Natančno gain Control.
  • Idealen za snemanje glasnosta aplikacije

IK Multimedia odklona mikrofon HD za iOS, črna

Podrobnosti

Prvi topoven-odličnost prsten ročni mikrofon za iPhone, iPad, iPod touch in Mac.Št. izdelka: 43217

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

odklona mikrofon ponuja nedotaknjene prsten slišan odličnost in Multi-Platform združljivost za vse generacije iOS naprave in Mac, poleg svoje praktične ročne obrazec činitelj ter umesten zunanja oblika.

Zaradi visoke kakovosti elektretni kondenzatorski kapsule in natančen jačanja, časovnega mikrofon HD opremiti v ročaj širok spekter snemanje aplikacij. To je kot nalašč za profesionalno capturing govor, petje, akustičnih instrumentov, Kitarski ojačevalci, celotno band ali katero koli drugo vrsto avdio vir.

Featuring sturdy metal tewood gradnjo in udobno oprimek obrazec činitelj, časovnega mikrofon HD je vzor zakaj anketarjev, izdajatelji televizijskih programov, predavatelji, pevci in glasbeniki, ki želijo najvišjo kakovost snemanja na poti. Standard stanovanj lahko obstati lahek na konju naprej poljuben uščipniti redno stojalo za mikrofon, in njeno zasnova, snemljiv kabli, ohranja celotna velikost minimum za največjo prenosljivosti.

odklona mikrofon HD podpira najširši razpon Apple naprav prek serije treh snemljiv kablov. To je prvi ročni mikrofon, ki vključuje strele priključek kabla za najnovejši iPhone, iPad in iPod touch modelov, medtem ko omogoča USB kabel za povezavo s katerega koli računalnika Mac. Na voljo je tudi 30-pin kabla za LegacyiOS modelov.