Peterson Strobosoft VST Strobe uglaševalec

117,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

Peterson Strobosoft VST Strobe uglaševalec

Podrobnosti

Dosledne rezultate uglaševanja brez truda doseže vsak čas. StroboSoft 2.0, ni nobenega razloga, zakaj naj bi kateri koli element v seji zvok ven iz tune z sebi ali v mešanici.

Ustavi zaskrbljujoči o vaših nastavitev in pridem nazaj k ustvarjanju danes. Lahko računate na StroboSoft in se prepričajte vsak element posnetki so popolnoma v sozvočju z njegovo neizravnane 1/10 centa točnost.

Št. izdelka: 14111

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Kako StroboSoft delo?

Kot samostojni, samo uporaba vaše notebook vgrajeno v mic ali priključite mikrofon in začeti tuning!

Kot plug-in, namestite je sLINK ® microhost (vključeni v Deluxe in Suite različica) usmerjati vaše avdio v StroboSoft 2.0 iz vaše ČAVKA. Znotraj Session, Dodaj StroboSoft 2,0 na vstavek ali buss v vaš VST ali AU sposoben ČAVKA in tune vaše instrumentov neizravnane natančno.

Set-up vaš instrumentov na domu

Uporabite StroboSoft za prilagajanje več kot samo vaš uglaševanje. Prihranite čas in denar s intonating vaš instrumentov doma! Intonate vaš electrics brž ter lahek using StroboSoft's Visual intonacija Guide, ki zaposluje 2-korak vizualne indicatorsystem da vam pomaga doseči končni v natančnost pri nastavitvi vaše instrumentov.

Vizualne intonacija v akciji

Vgrajena funkcija INTONATE bo vizualno popower pri intonating vašega instrumenta. LED na izbranem stringu bodo zapolniti z barvo, ko ste pravilno oktave-samo izolat Dummy zaslon in ste finishli!

Sladkano Tunings ter več

Izkoristite Peterson sladkana? Tunings z StroboSoft Deluxe. Sladkano tunings so zbirka zamikov dodeljeno posebno tunings, da naredijo Akordi zvoka, no... slajše! Nič več ravno Akordi ali imajo na kitare zvoka "od mix".

V obe sCustom GTR ® in BAS ® sladila so lastniški nastavitve temeljijo na skali enaka temperamenta. StroboSoft Deluxe podpira tudi instrumente z Buzz Feiten Tuning sistemu ®.

Plug and Play

StroboSoft ponuja vse, kar potrebujete za natančno melodijo in celo set-up vašo kitaro ali bas kitara brez potrebe za vsako drago dodatnih zvočnih kartic! Uporabite lahko uspešno StroboSoft s machineno opremo zalog ga priključite vaš instrumenta v računalnik zvočna kartica vnos.

StroboSoft's selectable vzorčenja tečaj bo podpiral vse zvočne kartice do 96 kHz. Uporaba izbirnikov stereo/mono razdelite dva instrumenta naenkrat! Imajo električna kitara na "L" kanalu, medtem ko akustični lahko zasvojen v 'R', vsak s posameznimi nastavitvami!