O Gear4music


Da bi pomagali razložiti, kaj delamo, smo ustvarili kratek video, ki našim strankam daje zakulisni dostop do Gear4music.


Video o Gear4music sledi zgodbo o bobnarju iz našega drugega filma Naše potovanje, katerega je namen bil da pojasni, kako so nas naše stranke navdihnile v zadnjih 10 let, in praznuje naš novi izgled spletne strani. Film lahko pogledate in izvedete več o njegovem nastajanju tukaj.

Zgodovina

Gear4music Limited je lansiran leta 2003, in je postalo eno največjih podjetij z glasbili in glasbeno opremo v prodaji na drobno v Veliki Britaniji, z več kot 590.000 registriranih kupcev. V letu 2012 smo tudi začeli Gear4music v 15 različnih jezikih, in smo zdaj eno najhitreje rastočih podjetij glasbe v Evropi.

3. junija 2015 Gear4music je oglasil začetno javno ponudbo (IPO) na londonski borzi. To pomeni, da javnost lahko zdaj kupi delnice v Gear4music, in postane del naše zgodbe. Plavajoči Gear4music nas postavlja v še boljši položaj za rast, ter ponuja tudi širšo paleto glasbene opreme z enako visoko ravnijo storitve, ki jo naše stranke pričakujejo.

Če želite izvedeti več o Gear4music delnicah in profilu našega podjetja, obiščite naše spletno stran za investitorje.

Naša naloga je preprosta: želimo, da bi nakup in lastništvo glasbil in opreme postalo enostavno za vsakogar, in sicer z zagotavljanjem ODLIČNIH CEN in ODLIČNE STORITVE, ne glede na to, kje živite, ali kako kupujete od nas.

Dobavljamo glasbene instrumente in opremo, ki jih proizvajajo številne najbolj znane blagovne znamke v industriji po zelo konkurenčnih cenah. Izdelujemo tudi vrsto visoko kakovostnih izdelkov lastne znamke in fantastične vrednosti.

Kaj lahko pričakujem

Poleg prihranka denarja, ko kupujete od nas, lahko tudi:

  • Dobite jasno navedbo, kdaj lahko pričakujete dostavo
  • Rezervirate svoj določen datum dostave, in izberete dostavno službo
  • Prejmete e-poštno in besedilno sporočilo o vašem naročilu
  • Dobite 2 letno garancijo kot standard
  • Uživate v 30-dnevni garanciji povrnitve stroškov za vse izdelke, z BREZPLAČNIM vračilom
  • Izberete kupiti podaljšano garancijo in do 120-dnevno garancijo povrnitve sredstev
  • Pričakujete visoko kakovostno podporo strankam po elektronski pošti ali telefonu

Poiščite nas na Facebook, Twitter, Google, Pinterest in Instagram.


Ocene in nagrade


Strank pripombe in povratne informacije"Dobra vrednost in hitro dostavo" z Neil Swan preko Trustpilot 27 aprila 2017

"Hitro in enostavno naročiti. Dostavi hitro." Z Peter Patrick preko Trustpilot 27 aprila 2017.

"Odlično storitev vsem opisanim." Z Alan Edwards preko Trustpilot 27 aprila 2017

"Poziv učinkovitih storitev, zelo priporočljivo." Z Paul Nayler preko Trustpilot 20. aprila 2017.

"Spletna stran, ki je zelo dobra, zelo enostavno naročanje predmetov podal kot urejen in dobro zapakirani. Prevoznik, ki se uporabljajo za dostavo je najboljši sem kdaj naletel v zvezi s komunikacijo, sledenje in dostavo kot obljubljeno. Bo defo uporabite orodje 4 glasba za vse moje potrebe v prihodnosti." Z Trevor Clarke preko Trustpilot 20. aprila 2017

"Zelo good delivery, točne informacije, kaj sem hotel." Cooperju Sally Anne preko Trustpilot 20. aprila 2017.

"Hiter servis. Odlične kakovosti blaga. Zelo zadovoljen." S Claire Houckham preko Trustpilot 20. aprila 2017.

"Zelo uslužen... odlično dostavo... bo definitivno priporočam." Cooperju Sally Anne preko Trustpilot 20. aprila 2017.

"Velik prvi nakup! Briljantno dostava - hitro. Element je bil samo tisto, kar zahteva in enostaven za nastavitev in uporabo." S Helen Bristow preko Trustpilot 20. aprila 2017

"Odlična storitev kot vedno. Hitro dostavo in odlično izdelki" s Sally Anne Cooper preko Trustpilot 19. aprila 2017.

"Ti fantje so neverjetno. Naročil sem kitaro primeru iz njih, samo da bi našli, da sem popolnoma pozabil, da merjenje mojo kitaro in preverite, če bo to primerno, v primeru (spojler Opozorilo: to ni). Tako sem dobil v stik z Gear4music, razložil situacijo in so bili veseli, da nadomestijo primera z drugim, ki popolnoma ustreza mojo kitaro. Vse, kar je bilo storjeno v okviru tedna, zelo prijazno postrežbo preveč. Vesel, da so se ukvarjali z njimi." Z Aleks Baklanovs preko Facebook 16. aprila 2017.

"Imenuje v trgovino danes prvič. Osebje so zelo koristno (žal ne vem imena članov osebja, vendar je bil v departmaju električno kitaro danes 13/4) kitare na zaslonu so fantastični. segajo izpod £100 na tisoče funtov. Moj 14 let star sin je kupil 2 kitare in je zelo vesel. No vredno obiska in bomo nazaj, ko je prihrani nekaj več denarja. " Z Mike Cunningham preko Facebook 12. aprila 2017.

"Vedno koristno in vljuden, prijazno okolje za vsak Nadobudni glasbenik." Ben stilov preko Facebook 9. aprila 2017.