Gear4music akustične kitare

Gear4music akustične kitare so na voljo v vseh oblikah in velikostih, zaradi česar so idealne za vse nadobudne kitariste/ke.

Prikaži vse informacije

Priljubljene Gear4music akustične kitare

Prikazujemo prvih 12 izdelkov

Izvedite več o akustičnih kitarah

Tri glavne vrste akustičnih kitar so dreadnought kitare, kitare z izrezom in kitare zaobljenega hrbta. Dreadnought kitare imajo trup podoben zvonu, razvil pa jih je slavni proizvajalec CF Martin & Company, ter so postale standardna oblika akustičnih kitar. Kitare z izrezom imajo izrezljan trup poleg spodnjega dela vrata akustične kitare, kar kitaristom/kam olajšuje igranje na spodnjem delu ubiralke. Kitare zaobljenega hrbta imajo zaobljeni namesto ravnega hrbta, zaradi česar ustvarjajo bolj jasen in svetel zvok akustične kitare.

Stvari, na katere je potrebno misliti pri nakupu akustične kitare

Za tiste, ki si želijo kupiti akustično kitaro in takoj začeti z igranjem, priporočamo komplete kitar z enojnim izrezom + komplet pribora, ki jih skupaj z dodatnim setom strun in torbo, dobite za 76.95. Ostala priljubljena dodatna oprema vključuje loščila za kitare, trzalice in uglaševalce, za igralce/ke z elektro-akustičnimi kitarami pa vključuje vadbene ojačevalce za akustične kitare. Bolj močni ojačevalci bodo potrebni igralcem/kam, ki želijo igrati v živo.