Ritem naprave

Ustvarite beat. Ritem naprave vam omogočajo ustvarjanje ritmov bobna. Posnemajo zvok bobnov in tolkal ali pa tudi ustvarjajo edinstvene zvoke. Sami lahko programirate svoje ritme in zvoke z vnaprej vgrajenimi posnetimi vzorci bobnov ali sintezo, ter na ta način ustvarite temelj vaših skladb. Z vsakim nakupom na Gear4music boste dobili dve leti garancije.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene ritem naprave

O ritem napravah

Ritem naprave izkoriščajo sample ali sintezo zaradi sekvenciranja ali zapisa bobnarskih elementov, in sicer z uporabo padov ali gumbov. Večina vključuje step-sekvencer, ki uporabnikom omogoča uporabnikom/cam sekvenciranje ritma, korak-po-korak. Takšne ritem naprave so neverjetno vsestranske, ter ponujajo možnost ustvarjanja melodičnih bobnarskih zaporedij, poleg že običajnih bobnarskih zvokov. Uporaba samplov in time-stretching funkcije še dodatno razširja nadaljnje možnosti, ki jih ritem naprave ponujajo, in omogoča ustvarjanje cele vrste novih zvokov iz izvirnega vzorca.

Ponavadi, omogočajo tudi on-the-fly sampliranje in snemanje v realnem času. Tako kot so priljubljeni v elektronski glasbi, se jih lahko uporablja tudi namesto bobnarja/ke, kjer le-ta ni na voljo ali ni zaželen/a.