Martin akustične kitare

Gear4music.com

Skozi svoje pisano zgodovino izdelovanja kitar, Martin & Co se je uspešno prilagajal nenehnim spremembam dizajna in proizvajalnih metod akustičnih kitar. Kljub številnim spremembam, Martin se ni nikoli obrnio stran od njihove začetne misije, ki je proizvajanje topunskih kitar. Njihova zavezanost k proizvajanju najboljših možnih glasbil leta 1833, je še vedno njihov primarni cilj danes, več kot 179 let kasneje. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene kitare Martin

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

O Martinovi kitari

Martin Guitars so izbrali številni sodobni igralci, ki jih s svojo bogato dediščino privlači znamka. Igrajo jo Johnny Cash in Elvis, trenutni Martinovi ambasadorji pa so Ed Sheeran in himna Gaslight.

Mnogi Martinovi trenutni obrtniki so člani družine Martin, zdaj v šesti generaciji in presegajo mejnik "milijon kitarjev".

"Skrb in potrpljenje" sta najpomembnejša vidika pri izdelavi odlične kitare, je dejal Frank Henry Martin pred več kot 80 leti. Ta etos se nadaljuje v tovarni Martin v Pensilvaniji, kjer si podjetje prizadeva, da bi bila vsaka kitara največja, kar so jih kdajkoli proizvedli.