Martin akustične kitare

Gear4music.com

Skozi svoje pisano zgodovino izdelovanja kitar, Martin & Co se je uspešno prilagajal nenehnim spremembam dizajna in proizvajalnih metod akustičnih kitar. Kljub številnim spremembam, Martin se ni nikoli obrnio stran od njihove začetne misije, ki je proizvajanje topunskih kitar. Njihova zavezanost k proizvajanju najboljših možnih glasbil leta 1833, je še vedno njihov primarni cilj danes, več kot 179 let kasneje. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena Martin kitare

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

O Martin kitare

Martin kitare so izbrani z veliko modern igraltube, opozoriti na blagovno znamko s svojo bogato dediščino. Igral z Johnny Cash in Elvis, trenutni Martin ambasadorji vključujejo Ed Sheeran in The plin svetilka himna.

Veliko Martin trenutni obrtniki so člani družine Martin, zdaj v Šeste generacije in prekaša "1milijon kitare na" mejnik.

"Nego in potrpežljivost" so dveh najpomembnejših vidikov za izdelavo super kitara, je dejal Frank Henry Martin pred 80 leti. Da etos opravlja v tovarni Martin v Pensilvaniji, kjer podjetja prizadevajo, da bi vsak kitaro največji so jih kdajkoli proizvedeni.