Glasbena programska oprema

Ustvarjajte, mešajte in obvladujte svojo glasbo. Glasbena programska oprema je ključna komponenta za ustvarjanje glasbe z računalniki. Raziščite zbirko DAW, VST vtičnikov, vzorcev, programske opreme za zapisovanje in več - vse, kar potrebujete za ustvarjanje glasbe. Z vsakim nakupom na Gear4music, boste dobili 30-dnevno jamstvo vračila kupnine.

Raziščite glasbeno produkcijsko programsko opremo, programe za urejanje zvoka in še več od blagovnih znamk, kot so Ableton, FL Studio in Native Instruments. Od priljubljenih delovnih postaj, kot sta Cubase in Pro Tools, do Hip-Hop vzorcev in reverb efektov, pri nas boste našli vse, kar potrebujete za ustvarjanje lastnih zvokov.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena glasbena programska oprema

O glasbeni programski opremi

DAW programsko opremo, ali programsko opremo za sekvencerje običajno najdemo v središču vsakega sodobnega studia. PCutawayncoski rogrami, kot so Cubase, Ableton Live, Sonar in FL Studio vam lahko ponudijo vse, kar potrebujete za začetek snemanja in glasbene produkcije.

Dodatni vtičniki za virtualna glasbila ali VSTi bodo okrepili vašo zvočno paleto in vam omogočili najti idealen zvok. VSTi, kot je Toontrack- EZ-Drummer vam omogoča skladanje in urejanje realističnih bobenskih posnetkov, ter dodajanje vašim skladbam.

Vtičniki za efekte pomagajo dodati vašem zvoku profesionalen efekt, bodisi ustvarjalni efekt, ali praktičen efekt.

Veliko proizvajalcev se zanaša na njihov zvočni arzenal. Zbirke samplov ponujajo široko paleto verodostojnih zvokov za vaše skladbe, in pogosto prinesejo iskro ustvarjalnosti vašim posnetkom.