Električne kitare Gear4music

Gear4music električne kitare so bile razvite posebej za zagotavljanje cenovno dostopnih, visoko kakovostnih instrumentov.

Prikaži vse informacije

Priljubljene Gear4music električne kitare

Prikazujemo prvih 20 izdelkov

Električne kitare po dostopnih cenah

Gibson Les Paul in Fender električne kitare se lahko dobijo po maloprodajni ceni za nekaj tisoč funtov, medtem ko so električne kitare za začetnike/ce na voljo za manj kot 100£. Primer ugodne električne kitare je LA električna kitara v kompletu z ojačevalcem, ki vsebuje vse kar je potrebno za takojšnji začetek igranja, po ceni nižji od 90.00£. Komplet vključuje 15W kitarski ojačevalec s 6,5" zvočnikom za vadbo, kitarski konektor, pas, oblazinjeno torbo za nastope, komplet dodatnih strun, trzalico in 2-letno garancijo. Vrat električne kitare je narajen iz javorja - kar je najbolj pogosta vrsta lesa, ki se uporablja za kitarske vratove - ker zaradi svoje trdote pomaga razširiti visoke zvoke kitare. Kitara je sposobna proizvajati različne zvoke, za kar so deloma zaslužni 3x magneti z enojnim navitjem in z nasprotno navitim srednjim magnetom, ki uporabnikom/cam omogoča eksperimentiranje z različnimi glasbenimi stili.

Naslednja ugodna električna kitara je New Jersey električna kitara! New Jersey električna kitara ima tudi javorjev vrat in humbucker magnete, ki so namenjeni za ustvarjanje nekako toplih tonov, katere drugače povezujemo z vintage modeli električnih kitar.