Rode mikrofoni

Gear4music.com

Nagrajena avstralska znamka Rode obstaja od leta 1967 in je zdaj ena od svetovno vodilnih proizvajalcev mikrofonov. Zavezani so k oskrbovanju glasbenic/kov z mikrofoni, ki predstavljajo tisto najboljše na področju vrednosti, učinkovitosti in zadovoljstva uporabnic/kov. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni Rode mikrofoni

Prikazujemo prvih 26 izdelkov

O Rode mikrofonih

Rode mikrofoni so znani po njihovi kakovosti in uporabnosti. S široko paleto mikrofonov za uporabo na sceni, v studiu in zunaj, Rode mikrofoni so priljubljena izbira glasbenic/kov, podcasterjev, voditeljic/ev in filmski ustvarjalk/cev po vsem svetu.

Rode tudi ponujajo ogromno število dodatne opreme in pribora za mikrofone, ki vam omogočajo prilagoditev vašega izbranega mikrofona za posebne pogoje ali okolja. Znani po svojih edinstvenih imenih, vključujejo Rode Dead Mouse in Dead Cat pokrove za zaščito proti vetru!

Rode-ovi najnovejši mikrofoni so specializirani za združljivost z iOS izdelki. iXY je stereo mikrofon za iPhone in iPad, ki pošilja bogat, gladek in natančen zvok naravnost v vaš pametni telefon ali tablet. Rode SmartLav je lavalier mikrofon, ki je tudi združljiv z iOS, in je idealen za diskretno, profesionalno snemanje.