Avdio vmesniki

Avdio vmesniki vzdignejo vaše posnetke na profesionalno raven. Na zalogi imamo obsežno paleto avdio vmesnikov in zvočnih kartic od blagovnih znamk kot je Presonus.

Na zalogi imamo tudi širok razpon DSP kartic, ki zmanjšujejo računalniške obdelovalne zahteve. Poleg tega, boste našli pestro izbiro iPhone / iPad vmesnikov, kitarskih vmesnikov, PCI zvočnih kartic, digitalnih pretvornikov in MIDI vmesnikov.

Ko govorimo o povezavah, USB je najpogostejši način povezovanja. Je skoraj univerzalen na PC in Mac računalnikih. Firewire je hitrejši kot USB, medtem ko je najhitrejša vrsta povezave Thunderbolt 3 (USB tip-C).
Izberite vaš način povezovanja spodaj

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Ne glede ali želite snemati kitaro ali klaviaturo, najboljši način za to je priključitev na računalnik in ustvarjanje skladb z uporabo avdio vmesnika.

USB, Thunderbolt in Firewire predstavljajo način povezovanja z avdio vmesnikom, ter ponujajo različne možnosti za snemalno/ega umetnico/ka ali producenta/ko. Na Gear4music vam ponujamo različne avdio vmesnike in široko paleto cenovnih vrednosti, tako da boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete.