Avdio vmesniki

Ustvarite visoko kakovostne posnetke. Zvočni vmesniki omogočajo snemanje vaših instrumentov, vokalov in sintetizatorjev v računalnik z zagotavljanjem vseh potrebnih povezav za mikrofone, instrumente in sintetizatorje. Kupite avdio vmesnik na Gear4music in dobili boste 30-dnevno garancijo povračila kupnine in dve leti garancije.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni avdio vmesniki

O avdio vmesnikih

Ne glede ali želite snemati kitaro ali klaviaturo, najboljši način za to je priključitev na računalnik in ustvarjanje skladb z uporabo avdio vmesnika.

USB, Thunderbolt in Firewire predstavljajo način povezovanja z avdio vmesnikom, ter ponujajo različne možnosti za snemalno/ega umetnico/ka ali producenta/ko. Na Gear4music vam ponujamo različne avdio vmesnike in široko paleto cenovnih vrednosti, tako da boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete.

Ko govorimo o povezljivosti avdio vmesnika, USB najpogostejši tip povezave za PC in Mac. Firewire povezave so naslednje najhitrejše po USB-ju, sledi pa jim Thunderbolt 3, ki predstavlja najhitrejši način povezave za avdio vmesnik. Thunderbolt 3 uporablja "USB Type-C" povezavo, ki je identična z USB priključki Type-C, vendar deluje le, če je priključen na namenska vrata Thunderbolt 3.