M-Audio MIDI klaviature

Gear4music.com

M-Audio MIDI Controller Tipkovnice, noben glasbeni producent ne sme biti brez njega. M-Audio klaviaturas uporablja raznolika paleta producentov od Skrillexa do Gordona Raphaela (producenta za The Strokes). M-Audio klaviaturas razširijo orodja, ki so vam na voljo. Regulatorji kode in kisika so nekateri najbolj opazni in pogosto uporabljani MIDI kontrolerji v glasbi. Zagotovite si glasbo z našo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in dvoletno garancijo. Prikaži vse informacije

M-Audio Keystation

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

M-Audio Oxygen

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Koda M-Audio

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

M-Audio Axiom

Prikazujemo prvih 1 izdelkov

M-Audio Hammer

Prikazujemo prvih 1 izdelkov


Informacije o kontroleru M-Audio MIDI

Katere so različne vrste M-Audio MIDI kontrolerja?

Najpomembnejši modeli v seriji M-Audio klaviatura so modeli kisika in kode. Razpon kisika je pomagal popularizirati MIDI kontrolere. Z enostavnimi drsniki in gumbi za spreminjanje zvoka vam M-Audio Oxygen MIDI kontrolerji omogočajo večji nadzor nad zvokom. Skupaj s precejšnjo integracijo programske in strojne opreme ter znane kakovosti izdelave M-Audio.

Območje Code ima vgrajene zaslone, ki omogočajo enostaven način nadzora vaših parametrov in funkcij. Skupaj z modulacijskimi kolesi in barvno kodiranimi tolkalnimi pads razširite svoje ustvarjalne možnosti s samo eno enoto.

Ali bo kontroler M-Audio MIDI deloval z mojim DAW?

V večini primerov je odgovor pritrdilen. Instrumenti M-Audio so običajno zasnovani tako, da so združljivi z Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, Garageband, Steinberg Cubase in Propellerhead Reason.

Če vašega DAW ne najdete na seznamu, pojdite na spletno mesto proizvajalca, da dobite nadaljnjo podporo.