M-Audio MIDI klaviature

Gear4music.com

M-Audio MIDI kontroler klaviatura, ni glasbeni producent mora biti brez njega. M-Audio klaviature uporabljajo različne vrste proizvajalcem iz Skrillex Gordon Raphael (proizvajalec za The Strokes). M-Audio klaviature razširitev orodja na voljo. Kodo in kisika kontroleri, so nekatere od najbolj znan in široko uporablja MIDI kontrolerji v glasbi. Bi glasbo z zaupanjem z naše 30-dnevni denar nazaj garancije in dve-letno garancijo. Prikaži vse informacije

M-Audio Keystation

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

M-Audio kisika

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

M-Audio kodo

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

M-Audio aksiom

Prikazujemo prvih 1 izdelkov

M-Audio kladivo

Prikazujemo prvih 1 izdelkov


M-Audio MIDI kontroler informacije

Katere so različne vrste M-Audio MIDI kontroler?

Najbolj opazni modeli v s M-Audio tipke so modeli kisika in kodo. Območju kisika pomagal popularizacije MIDI kontrolerji. S neprisiljen rabiti drsniki in gumbi, če želite spremeniti zvok, M-Audio kisika MIDI kontrolerji vam večje control nad vaš zvok. Skupaj z veliko programske opreme / hardware povezovanje in M-Audioje znan zidava odličnost.

glasnost kode ima vgrajeno zasloni, ki ponujajo preprost način za control parametrov in funkcije. Skupaj z modulacijo kolesa in barve kodirani tolkala pads, razširite svoje ustvarjalne možnosti s samo eno enoto.

Bo z M-Audio MIDI kontroler delo z moje DAW?

V večini primerov odgovor je pritrdilen. M-Audio instrumenti so običajno namenjeni združljiva s Ableton, Pro Tools, Pro X logiko, Garageband, Steinberg Cubase in Propellerhead Reason.

Če ne najdete vaš DAW navedenih, prosimo, pojdite na mesto proizvajalci dobiti nadaljnjo podporo.