Fender kitaro ojačevalci

Gear4Music.com

Fender ojačevalci večkrat dostaviti žanr, ki opredeljujejo zvoki - Fender je nedvomno najbolj seznanjeni ime v svetu električna kitara. View All Information

Najbolj priljubljena Fender kitaro ojačevalci

Prikazujemo prvih 13 izdelkov

Fender kitaro ojačevalci

Fenderje Frontman ojačevalci zagotavljanje kakovosti polprevodniški ton na stringko ceno. Ti polprevodniški ojačevalci so super za začetnike, vendar so tudi priljubljen pri kitaristi, ki iščejo nosilca na proračun - je Frontman 212R 100 vatov poweri in kartičnega reverb oprtnik v dveh kanalov.

Hot Rod serije so bile uvedene kot sredi cenah vse-ojačevaleci. Featuring classic 50 styling celotnem razponu, Hot Rod serije izkoristijo utor tubei Lampaši za naravno, kašaste tube overdrive. Ljudski Hot Rod Deluxe ponuja 40-vatov all-Lampaš ton v Priloga 1 x 12 ".

Vintage ponovno izdajo serije sprejme classic all-Lampaš Fender amp modelov iz zgodovine in jih ponovno izdajo za igralce današnji. Ponovno izdajo Vintage amps so blizu original spec, kot je mogoče, in so poimenovane po letu spec je bil vzet iz. V in so tako resnico amp modelov iz na Fender pre-CBS obdobje in ponujajo igralci zvest rekreacija nekaterih največjih ojačevalci v zgodovini.

Vintage Modified serije združujejo slavno ton Fender Lampaš ojačevalci, z fleksibilnost, sodobne polprevodniški tehnologije, kot so na krovu DSP effects. V Deluxe VM traja njegove zasnove iz dragocena Deluxe Reverb, obenem pa kakovostne effects kot delay in chorus. V Super šampion XD je 15-vat hibrid, ki prinaša iste funkcije v manjših, nižji powered zvočna skrinja.

O Fender kitarski ojačevalci

Medtem ko je bilo na Stratocaster in Telecaster da Fender v gospodinjstvo ime, Leo Fender začeli izdelavo Kitarski ojačevalci, preden je izdelana kitare. Prvi ojačevalci so klasični tubeko ojačevalci, vendar ga je kasneje leta 1960 je podjetje začelo izdelava trdnem stanju modeli tudi.

Fender kitara amp so bile priljubljene glasbenikov po vsej glasbeni spekter, od iznajdbe leta 1945. Blackface, Silverface, Brownface in Tweed Fender kitara amp glasnostov prišli pomagala define veliko zvrsti glasbe, od surf shoegaze in državo, da električni blues zvok.

V 60-ih, John Lennon največjih Deluxe Reverb. V poznih osemdesetih, Kurt Cobain uporablja 65 Twin za zapis "Belilo". Tudi najbolj moderno pasov, kot so Bloc Party, No Age in najboljše obale korist Fender's brezčasno ton.