Cajons

Cajon je hitro postal eden od najbolj priljubljenih tolkal v današnji raznoliki glasbeni sceni, vendar je mislil, da so bili prvotno razviti okoli obalnih Peru v začetku devetnajstega stoletja. Cajons so kot nalašč za uporabo v Latinski in World music ali za tiste odklopljen akustičnih nastopov in zunanji predstave.

View All Information

Najbolj priljubljena Cajons

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

Cajon - pribor

Prikazujemo prvih 89 izdelkov

O Cajons

Cajon bobna je preFREE instrument z zapleteno zvok. Nekateri ljudje verjamejo, da na Cajon izvira iz uporabe ladijskega zabojev kot improviziranih tolkal. Iz teh skromnih začetkov na Cajon je zdaj zelo priljubljen instrument, najdemo v mnogih različnih glasbenih zvrsti.

Na Cajon omogoča različne zvoke, odvisno od tega, kje in kako je zadel - vse od globoko bass zvok oster snare boben efekt. Ali je zagotavljanje celotno ritem sekcija ali deluje kot del širše ansambla na Cajon je poweran instrument v rokah tako za začetnike in strokovnjake.

Za Cajon igraltube tam ni pravil. Začetnik lahko zlahka coax ven dober ritem iz bobna, ampak v rokah strokovnjak na Cajon proizvaja bogat, resonančni in zapletena zvok. Z nekaj vaje vsak začetnik lahko začeli mojster razlik v Cajon!