Učinkov predelovalci

Učinkov predelovalci za žive aplikacije v razponu od reverbs in zamude multi učinke. Iz majhne solo acoustic predstave za polno band nastopov, zvočne učinke so pomembno orodje za glasbenike in inženirjev, da izdelujete dodati mešanico in ji zahteva občutek.

Prikaži vse informacije

Procesorji efektov

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O signalnih procesorjih

Procesorji efektov se na široko uporabljajo v snemalnih studijih v post produkciji za snemanje vokalov, kitar, bas kitar, bobnov, klaviatur in drugih glasbil. Z efekti, ki segajo od suptilnih sprememb do popolnega preoblikovanja zvoka na dramatičen način.

Različni efekti, kot so reverb, delay, chorus, flange in še veliko več, pomenijo da ni konca različnim tonom in zvokom, ki jih lahko ustvarite v studiju. Na Gear4music.com vemo, da si glasbeniki prizadevajo ustvarit njihov edinstven zvok in tehniko. S tem v mislih, ponujamo široko izbiro efekt enot signalnih procesorjev od vodilnih proizvajaltube in dobro znane efekt enote, kot je Alesis mikroVerb 4, ki je dizajniran za zagotavljanje raznovrstnih efektov odličnega zvoka z enostavno uporabo za studije in inženirje.