Line 6 ojačevalci za električne kitare

Gear4Music.com

Ustanovljeno šele leta 1996, Line 6 podjetje je prevzelo kombiniranja poweri sodobne tehnologije s krepostjo vintage elektronike. Z izdajo prvega digitalnega ojačevalca z modeliranjem kasneje tega leta, so kitaristom dali ojačevalec, ki lahko posnema zvočne značilnosti svetovno najbolj znanih ojačevalcev. View All Information

Najbolj priljubljena Line 6 kitaro ojačevalci

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Line 6 kitarski ojačevalci

Trenutna vrstica 6 amp obseg vrti okoli svoje resnico pajek tehnologije. Tehnologija Spider temelji okoli amp in efekti, modeliranje. Pajek amp lahko vam, vsi različni toni, effects in konfiguracije vseh vaših najljubših artistov, s pritiskom na gumb.

glasnost sestavljajo Pajek IV, Pajek Lampaš MKII, Pajek Jam in Mikro pajek.

Pajek IV amp obsegi iz 15 W Combo, do 150 Watt Combo - 150 W je na voljo tudi kot a standalone glavo, znano kot Pajek IV HD150. Pajek IV15 je kot nalašč za tiste, ki igrajo na domu ali za studio in HARPUN delo, kjer stringko-napajane amp lahko koristno.

Pajek Lampaš MKII obseg sprejema vse power in prilagodljivost digitalne tehnologije modeliranja in vžigala s klasično Lampaš-ton. Line 6 vnesli partnerstvo z renomiranih Lampaš-amp proizvajalec, Reinhold Bogner, ki so pomagali načrta feršt. Če iščete power, vsestranskost in klasičen tube-toplino, nato poglej ne dlje od Lampaš MKII pajek.

Pajek Jam uvaja power vrstica 6 amp in učinkov, modeliranje, z zanko snemanja in varnostno skladbe. Z več kot 100 loop obremenjeno bobna, bas in ritem skladbe igral z resnično glasbeniki, pajek Jam lahko pomagajo izboljšati vaše igranje, medtem ko zabavaš motenje skupaj. Ojačevalec iznaša impresivno 75 vatov poweri, vse skozi a 12» speaker Celestion Custom.

Mikro Spider je različica stringko-napajane, baterijska pajek obseg. Perfect za buopnag, počitnice in celo na turnejo avtobus. Mikro pajek funkcije integriranih Kromatski uglaševalec in veliko efekti prednastavitve za električna in akustične kitare. Tehtanje v pri samo 7 lbs, mikro pajek postavlja out 6 Watts FREEornine in je izjemno portable.

Line 6 artisti

Med Line 6 uporabnike sodijo:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (Tears for Fears)

In še veliko popularnih izvajaltube!