Kompleti elektronskih bobnov

Kompleti elektronskih bobnov sodijo med naše najbolj priljubljene instrumente na Gear4music.com. Elektronski bobni so kompaktni in se lahko uporabljajo s slušalkami, kar omogoča tišjo alternativo za bobnarje, ki vadijo doma.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni kompleti elektronskih bobnov

Informacije o kompletih elektronskih bobnov

Kompleti elektronskih bobnov so realistična alternativa akustičnim bobnom, ter uporabnikom zagotavljajo prilagodljivost, nadzor in različne ravni glasnosti. Elektronski seti omogočajo dodeljevanje zvoka katerem koli padu, kar bobnarjem ponuja neomejen potencial za ustvarjanje številnih različnih zvokov bobnov.

Prednosti kompletov elektronskih bobnov

Sodobni kompleti elektronskih bobnov imajo nekaj prednosti nad konvencionalnimi akustičnimi kompleti:

  • Kompleti elektronskih bobnov in činel lahko proizvajajo več ali manj hrupa, odvisno od tega, kaj si vi želite. Vkolikor dodate še slušalke, vas tekom vaje nihče ne bo slišal. Zaradi tega so kompleti elektronskih bobnov primerni za ljudi, ki živijo v bližini drugih, ali za profesionalce, ki si želijo precizen monitoring, kar slušalke lahko zagotovijo.

  • Celotni kompleti elektronskih bobnov zavzamejo manj prostora, kot konvencionalni kompleti in se po potrebi lahko tudi zložijo. To je idealno za ljudi, ki imajo omejen prostor, ali za nastopajoče glasbenike.

  • Večina kompletov elektronskih bobnov ima že vgrajene pesmi in metronome, zraven katerih lahko igrate, kar pomeni da imate dober zagon za vadbo.

  • Imate nadzor nad zvokom vašeg kompleta elektronskih bobnov, kar vam olajšuje igranje v različnih slogih sa enim samim kompletom. Nekateri elektronskih kompleti vam celo omogočajo urejanje ali nalaganje lastnih zvokov!

  • Nekateri kompleti elektronskih bobnov imajo izjemno realističen zvok akustičnih bobnov. To je odvisno od vašega proračuna, ker dražji kompleti elektronskih bobnov imajo seveda bolj realističen zvok.