Blagovne znamke klaviatur

Klaviature omogočajo dostop do visokokakovostnh zvokov in funkcij z lahkoto, zaradi česar so idealne za začetnike/ce, kot tudi za izkušene igralce/ke. Za tiste, ki iščejo cenovno najugodnejšo začetniško klaviaturo, naše lastne MK klaviature ponujajo celovit set funkcij poceni, ki predstavlja le delček cene številnih drugih klaviatur. Naprednejše klaviature, kot je Yamaha PSR-SX900, so polne nadvse realističnih glasov, bogatih efektov, vhodov, vključujejo obtežene tipke in banke zvokov, s čem omogočajo ustvarjanje lastnih edinstvenih kosov.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene klaviature

O klaviaturah

Klaviature zagotavljajo obsežno izbiro različnih zvok v kompaktni, prenosni in cenovno dostopni obliki. Idealne so za začetnike/ce, kot tudi glasbenike/ce, ki želijo razširiti paleto zvokov, ki so jim na voljo.

Nekateri modeli, kot sta Casio LK-265 in Yamaha EZ220 imajo funkcijo razsvetljave tipk za pomoč novim igralcem/kam.

S posebno strastjo smo razvili lastni obseg Gera4music glasbil, od hišnih do glasbil za nastopanje.

Imamo tudi široko izbiro Korg aranžer klaviatur, Yamaha domačih klaviatur, Roland MIDI klaviatur in Casio prenosnih klaviatur, tako da ne glede na to ali ste začetnik/ca, skladatelj/ica, producent/ka ali izvajalec/ka, lahko pomagamo najti najboljšo klaviaturo za vas.