Avdio mešalne mize

Nadzorujte več avdio signalov. Avdio mešalne mize so v središču vašega studia, in so bistvenega pomena, ko želite hkrati spremeniti kakovost in ravni avdio signalov. Studijske mešalne mize zagotavljajo nadzor ravni, premikanje, EQ in včasih tudi vgrajene efekte, kot je kompresija. Z vsakim nakupom na Gear4music dobite dve leti garancije.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene mešalne mize

Informacije o mešalnih mizah

Na zalogi imamo široko paleto avdio mešalnih miz, vključno z analognimi mešalnimi mizami, ki ohranjajo avtentičen zvok. Mnoge od teh vključujejo povezavi USB in Firewire za prilagodljivost snemanja.

Digitalne mešalne mize pretvarjajo zvok v podatke, pogosto imajo vrhunske efekte in EQ-je, z namenom reprodukcije idealnega zvoka.

Za številne domače namestitve je mogoče bolj zaželen avdio vmesnik z več vhodov ali zvočna kartica, saj je njun prostorski odtis veliko manjši. Na splošno pa bo mešalna miza verjetno imela pretvornike boljše kakovosti kot zvočna kartica in bolj podrobne fizične kontrolnike. Zaradi tega vam bo avdio mešalna miza omogočila, da lažje prenesete zvok iz svoje glave v realnost.