Ojačevalci za električne kitare

Gear4music.com

Ojačevalci za električne kitare blagovne znamke Gear4music so ugodni in kakovostni. Od ustanovitve leta 2003, Gear4music.com je pridobil dragocen vpogled v potrebe glasbenikov. Kot rezultat imamo kitarske ojačevalce, ustrezne za igralce vseh ravneh. 15W in 35W combo ojačevalci so idealni za začetnike in vse, ki želijo dodati glasnost svojem igranju. Gear4music kitarski ojačevalci vam zagotavljajo profesionalno kvaliteto zvoka po neverjetnih cenah. Prikaži vse informacije

Gear4music ojačevalci za električne kitare

Prikazujemo prvih 7 izdelkov

Gear4music kompleti ojačevalcev za električna kitara

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Gear4music Dodatna oprema za kitare

Prikazujemo prvih 5 izdelkov

Kaj so kitarski ojačevalci?

Kitarski ojačevalci so naprave, ki jih kitaristi povezujejo z električnimi, elektro-akustičnimi ali bas kitarami, ki njihove signale pretvarja v zvok, ki se nato producira prek zvočnika. To so bistveni elementi za električne kitariste in basiste, in je na voljo paleta različnih modelov, ki bo zadovoljila potrebe vseh glasbenikov.

Obstajata dve glavni vrsti kitarskih ojačevalcev: combo ojačevalci - ki vsebujejo ojačevalec in zvočnike v enem samem kabinetu - in samostojne glave ojačevalcev, ki zahtevajo da se jim ločeno priključijo zvočniki. Namen ojačevalca določa vrsto, ki bi jo kitarist moral poiskati, kot tudi velikost in potrebna energija. Študenti, ki iščejo ojačevalce zaradi učenja igranja kitare, ponavadi izberejo vadbene ojačevalce, ki so ponavadi relativno majhni, imajo stringko napajanje in spadajo v combo kategorijo. Tistim, ki želijo igrati v živo ali ustvariti določeno vrsto zvok, mogoče bolj ustrezajo glave ojačevalcev in ločeni zvočniki.