Peavey Amps

Gear4music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po stringkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. Prikaži vse informacije

Peavey kitarske ojačevalci

Prikazujemo prvih 30 izdelkov

Peavey kitarske ojačevalci

Peavey VYPYR Series je linija solid-state modeliranje-ojačevalci, ki temeljijo na Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije je. Z do 24 različnimi modeli kanalov in 22 učinki, ki jih je mogoče urejati, nudijo VYPYR ojačevalci velik glasnost zvokov, ki izpolnjujejo zahteve vseh igralcev.

Peavey Valve King Series so vse nove, vse-ventil amp glasnost, da vključitev številne izboljšave. Prvič, ojačevalec se lahko preklopi iz razreda A v razred moči razreda B z uporabo pomičnega gumba. Z dodatnimi dvema nožnima kanaloma, neodvisnim 3-pasovnim EQ-jem in vodilno spodbudo, Valveking amperi mešajo odličen ton ventilov z inovativnimi idejami.

Valve King II 20w Combo ima 1x12 "zvočnike in izhodne moči 50 W. Valve King ojačevalci so na voljo tudi kot amp glave in kabine zvočnikov .