Peavey ojacevalci

Gear4music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po stringkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena Peavey električno kitaro ojacevalci

Prikazujemo prvih 19 izdelkov

Peavey kitaro ojačevalci

Na Peavey VYPYR Series je paleto polprevodniški modeliranje-a na podlagi osebe Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije. Z do 24 različnih kanalni modeli in 22 editable učinke, VYPYR ojacevalci ponujajo velik glasnost zvoki spoznati vse igralce zahteve.

Na Peavey ventil King Series so vse nove, vse-ventil amp glasnost, ki združuje številne izboljšave. Prvič, amp je preklapljati od razreda A razreda B strukture moči, z sweepable klic. S je dodatni dve footswtichable kanali, neodvisni 3-pasovni EQ in svinca zagon, Valveking ojacevalci premešamo ton velik ventil z inovativnimi idejami.

V ventil King 112 Combo ima 1 x 12" govornik in izhoda na 50 vatov. Ventil King ojacevalci na voljo tudi kot amp glave & zvočnik kabine.