Peavey kitaro ojačevalci

Gear4Music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po stringkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. View All Information

Peavey električna kitara Ojačevalec uspešnice

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

Peavey kitaro ojačevalci

Peavey VYPYR serije je paleto polprevodniški modeliranje ojačevalci na podlagi osebe Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije. Z do 24 različnih kanalni modeli in 22 editable effects, VYPYR ojačevalci ponujajo velik glasnost zvoki potrebam vseh igraltube.

Peavey Lampaš kralj serije so vse nove, vse-Lampaš amp glasnost, ki vključitev številnih izboljšav. Prvič, amp je preklapljati od razreda A za razred B strukture poweri, z sweepable dial. S je dodatni dve footswtichable kanali, neodvisni-Band EQ 3 in svinca zagon, Valveking ojačevalci mix ton velik Lampaš z inovativnimi idejami.

V Valve kralj 112 Combo funkcije 1 x 12 "speaker in izhodi na 50 vatov. Lampaš kralj ojačevalci, so na voljo kot tudi a in ločeno razširitev speaker kabine.