Peavey kitaro ojačevalci

Gear4Music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po stringkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. View All Information

Peavey električna kitara Ojačevalec uspešnice

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

Peavey kitaro ojačevalci

Peavey VYPYR serije je paleto polprevodniški modeliranje ojačevalci na podlagi osebe Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije. Z do 24 različnih kanalni modeli in 22 editable effects, VYPYR ojačevalci ponujajo velik glasnost zvoki potrebam vseh igraltube.

Peavey Lampaš kralj serije so vse nove, vse-Lampaš amp glasnost, ki vključitev številnih izboljšav. Prvič, amp je preklapljati od razreda A za razred B strukture poweri, z sweepable dial. S je dodatni dve footswtichable kanali, neodvisni-Band EQ 3 in svinca zagon, Valveking ojačevalci mix ton velik Lampaš z inovativnimi idejami.

V Valve kralj 112 Combo funkcije 1 x 12 "speaker in izhodi na 50 vatov. Lampaš kralj ojačevalci, so na voljo kot tudi a in ločeno razširitev speaker kabine.