Zvok v živo & razsvetljava

Od paketov za javno ozvočenje odlične vrednosti do mešalnih miz z ojačevalcem in mikrofonov od najboljših imen v svetu zvoka, naša ponudba opreme za Zvok v živo in javno ozvočenje vsebuje vse, kar potrebujete, da boste slišani.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena oprema za zvok v živo & razsvetljavo

Informacije o opremi za javno ozvočenje

Kaj iskati pri nakupu PA zvočnika

Pred nakupom PA zvočnika je bistveno preveriti njegove specifikacije moči. Na splošno, zvočnik z več vatov lahko proizvede višjo glasnost. Tistim, ki želijo uporabiti zvočnike na način, da se nad setom bobnov lahko slišajo akustična glasbila ali zvoki vokalov, priporočamo, da si ogledajo modele z 200W neprekinjene moči na vsaki strani. Tisti, ki ne potrebujejo takšno raven glasnosti, lahko iščejo modele z manj moči.

Velikost je tudi pomemben dejavnik. HF kompresijski gonilnik, ali 12" low-mid gonilniki in piezo rog, so primerni za tiste, ki zvočnike uporabljajo za vokale ali glasbila, ki nimajo preveč nizkih frekvenc, čeprav bo potrebno 200 do 300W moči, če jih želite slišati nad celotno skupino. Najboljša izbira za glasbila nizkih frekvenc in trobila so 15" low-mid gonilniki in 1" HF kompresijski gonilniki z vsaj 300W. Subwoofer je nujen za vse, ki imajo dodatne zahteve po bas frekvencah. Na izviro imate PA sisteme od vodilnih proizvajcev, kot je Yamahin StagePas 300 ali Fenderjev Passport PA sistem. Na zalogi imamo tudi aktivne zvočnike, kot je priljubljeni Mackie Thump obseg in pasivne sisteme blagovnih znamk, kot je Electrovoice.

Naša ponudba vključuje rešitve za napajanje zvočnikov, kot so Soundcraft mešalne mize in Peavey ojačevalci z lastnim napajanjem. S pestro ponudbo scenske razsvetljave in efektov, Gear4music.com vam lahko pomaga, da ustvarite popoln Live sistem za manj, kot si mislite.