Programska oprema za urejanje zvoka

Programska oprema za urejanje zvoka se lahko uporablja na številnih področjih, od Music Mastering, Audio Visual in ADR. Paketi za urejanje zvoka prihajajo z različnimi funkcijami, od uporabnih orodij za urejanje in urejanje zvočnih datotek, do ustvarjalnih paketov učinkov za avdio manipulacijo in mešanje.

Prikaži vse informacije

Programska oprema za urejanje zvoka

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

O programski opremi za urejanje zvoka

Programska oprema za urejanje zvoka je izraz, ki se uporablja za opis računalniških programov, ki se uporabljajo za postprodukcijo interpretacijo digitalnega zvoka ali urejanje avdio segmentov. Postopek vključuje ustvarjanje končnega mixa ali urejanje stez, da se jih pripravi za pošiljanje v glavni pomnilnik. Ta proces lahko vključuje urejanje fadeov, normalizacijo glasnosti in prenos posnetka v njegovo končno obliko. Orodja, kot je Steinbergov Wavelab, so industrijski standard in ponujajo vse funkcije, ki jih bo master inženir lahko potreboval. Nekatera programska oprema za urejanje zvoka se lahko uporablja tudi za obdelavo in urejanje vzortube.

Gear4music.com ima na zalogi širok spekter avdio programske opreme od najboljših razvijaltube kot so Steinberg, Cakewalk in Sony.