Korg sintetizatorji

Gear4music.com

Korg sintetizatorji slovijo zaradi edinstvenih, polnih zvokov - od časa ko so izdali MS-10 in MS-20, je postalo Korg ime eno od prevladujočih v elektronski glasbi. Korg je ustanovljen leta 1962 v Tokiu, Japonska, kot skupno podjetje lastnika nočnega kluba in igralca harmonike. Ponosni na inovativnost, Korg je vedno poskušal spremenite glasbeni obraz, zahvaljujoč razvitku konceptov, kot so Wavedrum, Monotron, KAOSS pad in Kaossilator. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena Korg Sintetizatorji in moduli

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

O Korg sintetizatorjih & modulih

Korg so znani tudi po njihovi mešanici pro-kakovostnih zvokov in vmesnikih z enostavno uporabo. MicroKorg ter MicroKorg XL so odlični priCustom tega – uporabljajo jih skupine, glasbeniki in hobi igralci po vsem svetu, in ponujajo realistične vintage tone v majhnih paketih.

Druga priljubljena serija izdelkov je Electribe sintetizator/sampler serija, ki vsebuje ene od vodilnih sintetizatorjev na bazi sekvencerja in ritem naprave na svetu.

Na Gera4music.com so na voljo delovne postaje z izjemnimi funkcijami iz Korg ponudbe - M50 in M3 delovne postaje in razvpiti Radias sintetizator.

Kot vodja v elektronskih glasbilih, Korg je popolnoma Modified svet interaktivnih instrumentov s tipkami.