Korg sintetizatorji

Gear4music.com

Korg je pravkar objavil nekaj novih razburljivih izdaj Superbootha 2019! Njihov Minilogue XD dobi namizno različico - Minilogue XD Module , novi series pridruži Volca - Volca NuBass Vacuum Tube Synthesizer . Prikaži vse informacije


POSEBNA PONUDBA: Nazaj na Synth School s KORG Prologue. Kupite nov KORG Prolog pred 31. avgustom 2019 in zahtevajte brezplačen vstop na poseben mojstrski tečaj na sedežu podjetja KORG v Veliki Britaniji, ki bo potekal v tednu 23.09.19! Spoznajte zgodovino sintetizatorjev KORG, kako narediti subtractive sintezo in o naprednih funkcijah Prologue.


Najbolj priljubljene Korg Sintetizatorji & Modules

Prikazujemo prvih 8 izdelkov

O Korg sintetizatorjih & modulih

Korg so znani tudi po njihovi mešanici pro-kakovostnih zvokov in vmesnikih z enostavno uporabo. MicroKorg ter MicroKorg XL so odlični priCustom tega – uporabljajo jih skupine, glasbeniki in hobi igralci po vsem svetu, in ponujajo realistične vintage tone v majhnih paketih.

Druga priljubljena serija izdelkov je Electribe sintetizator/sampler serija, ki vsebuje ene od vodilnih sintetizatorjev na bazi sekvencerja in ritem naprave na svetu.

Na Gera4music.com so na voljo delovne postaje z izjemnimi funkcijami iz Korg ponudbe - M50 in M3 delovne postaje in razvpiti Radias sintetizator.

Kot vodja v elektronskih glasbilih, Korg je popolnoma Modified svet interaktivnih instrumentov s tipkami.