Roland kitarski ojačevalci

Gear4music.com

Kitarski ojačevalniki Roland so se v svetu kitar dokončno uveljavili z ojačevalnikom JC-120 Jazz Chorus Ojačevaleclifier leta 1975. V Rolandu so nato sčasoma izoblikovali tudi linijo ojačevalnikov Cube, ki jih glasbeniki zelo cenijo, saj so idealni za vadbo, obenem pa so zelo primerni zaradi mobilnosti. Zlasti modeli Micro Cube in Street Cube v enaki Custom združujejo v sebi zmogljivost, kakovost in prenosljivost. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene kitare amaterji Roland

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

Nazaj na vrh

O Rolandovih kitarskih amperih

Kocke, ki so napredovale do Cube 20x in višje, zagotavljajo dovolj moči za gigging in druge zvezdne funkcije, ki vključujejo učinke na krovu in modeliranje ojačevalcev.

Družino blagovnih znamk Roland sestavljajo tudi BOSS, ki je znan po svojih efekt pedalih in Cakewalk ki izdelujejo kitaristične vmesnike.

Kot eden izmed vrhunskih trgovcev v Združenem kraljestvu, Gear4music.com oskrbuje vse najboljše izdelke Roland, BOSS in Cakewalk po nizkih cenah.

Za pomoč pri zagotavljanju informacij in nasvetov o celotni Rolandovi ponudbi je na voljo naš Rolandov specialist v trgovini . Za stik z njimi pokličite 0843 155 0500.