Roland kitarski ojačevalci

Gear4music.com

Kitarski ojačevalniki Roland so se v svetu kitar dokončno uveljavili z ojačevalnikom JC-120 Jazz Chorus Ojačevaleclifier leta 1975. V Rolandu so nato sčasoma izoblikovali tudi linijo ojačevalnikov Cube, ki jih glasbeniki zelo cenijo, saj so idealni za vadbo, obenem pa so zelo primerni zaradi mobilnosti. Zlasti modeli Micro Cube in Street Cube v enaki Custom združujejo v sebi zmogljivost, kakovost in prenosljivost. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljena Roland kitaro ojacevalci

Prikazujemo prvih 19 izdelkov

O Roland kitarski ojačevalci

Stopiš do na Cube 20 x in zgoraj, kocke zagotavlja dovolj moči za gigging kot tudi druge zvezdne funkcije, ki so na krovu učinke in modeliranje.

Roland družini blagovnih znamk tudi sestajati od BOSS, znan po svojih učinke pedale in prosto kot Cakewalk, ki proizvajajo kitarist vmesnikov.

Je eden od top trgovci UK je Roland, Gear4music.com oskrbo vse najboljše Roland, BOSS in Cakewalk proizvodov okolici, po nizkih cenah.

Naše Roland specialist v trgovini je na voljo za pomoč, zagotavlja informacije in svetovanje o cele Roland. V stik z njimi pokličite 0843 155 0500.