Studijski monitorji

Pravkar je napovedana omejena izdaja Yamaha HS serije studijskih monitorjev! Naročite vnaprej nove HS5, HS7 in HS8 monitorje že danes in dobili boste dvoletno garancijo.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni studijski monitorji

O studijskih monitorjih

Studijski monitor zvočniki so ključni pri avdio miksanju na profesionalni ravni. Imajo raven odziv in so konstruirani tako, da ven pošiljajo nepristranski zvok, tako da uporabnik lahko miksa pravilno in zvesto posnetemu materialu.

Subwooferji so zvočniške omare, ki so namenjene za reprodukcijo nizkih frekvenc. Včasih se uporabljajo v kombinaciji z nearfield zvočniki kot nadomestilo za omejitve, ki jih včasih najdemo na manjših modelih studijski monitorjev.

Aktivni in pasivni sta glavni dve zvrsti zvočnikov. Aktivni zvočniki imajo notranje ojačevalce, zaradi česar so bolj prenosni od pasivnih zvočnikov. Pasivni zvočniki potrebujejo zunanji ojačevalec, ki bo poganjal zvočnike in so najbolj primerni za stalne instalacije. Številni uporabniki/ce preferirajo nadzor, ki ga zagotavljajo pasivni zvočniki in možnost povezovanja teh zvočnikov z različnimi ojačevalci.