DJ predvajalniki

DJ predvajalniki pogosto imajo visoke navorne motorje in tonske faderje - ki omogočajo nemoteno mešanje vinilk v live okoliščinah. Zabavo lahko že zažgete z Numark PT01 Scratch prenosnim gramofonom in parom Sennheiser HD 25 slušalk! Vsi predvajalniki pridejo z dvoletno garancijo in 30-dnevnim jamstvom povračila kupnine.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni DJ predvajalniki

O DJ predvajalnikih

DJ predvajalniki segajo od staromodnih gramofonov do napredih kontrolorjev. Katerikoli je vaš interes, v ponudbi imamo neprekosljivo zalogo DJ opreme od proizvajalcev kot so Pioneer, Native Instruments, Numark in Novation.

Številni današnji predvajalniki za DJ-je so hibridi, ki delujejo kot avdio vmesniki za integracijo v namestititev na računalniški osnovi - Numark NDX800 zajema vsa tri medija.

USB/MIDI kontrolerji, kot je Numark NS7 se tudi uporabljajo v kombinaciji z virtualno DJ programsko opremo, kot je na primer Traktor od Native Instruments – set uporabnikom zagotavlja močno programsko opremo, vendar istočasno ohranja taktilno stran gramofona.

Naša obsežna ponudba DJ kompletov na Gear4music.com vključuje najnovejše DJ CD predvajalnike, digitalni DJ, DJ slušalke, DJ mešalne mize, DJ MP3 predvajalnike, DJ programsko opremo, DJ gramofone, DJ zvočnike in DJ razsvetljavo.