Dinamični mikrofoni

Vsak dinamični mikrofon ima svoj lastni zvok in vsak artist ima svoj lastni okus. Na Gear4music.com ponujamo široko izbiro dinamičnih mikrofonov, vse po stringkih cenah, od vodilnih blagovnih znamk mikrofonov, kot so Shure, Rode, Behringer in veliko več.

Prikaži vse informacije

Dinamični vokalni mikrofoni

Prikazujemo prvih 103 izdelkov

Več o mikrofonih

Ker je vsak mikrofon oblikovan za drugačen namen in okolje, je treba proučiti z bodočim kupcem naslednje dejavnike. Na primer, medtem ko je SM58 mikrofon lahko idealen za vokaliste, Shure PGDMK6 bobnarski mikrofon komplet je lahko bolj primeren za ozvočevanje snare bobna, tom bobna in bas bobna.

Bobnarji, ki želijo ozvočiti njihove komplete mogoče imajo sami številna vprašanja, kot naprimer, ali želijo uporabiti standardni komplet kondenzatorskih mikrofonov ali mikrofon, ki je izdelan posebej za to glasbilo, vključno s priponkami. Na voljo so različne možnosti, kot tudi neskončno število mogočih konfiguracij bobnov, ter igralcem svetujemo, da temeljito raziščejo ponudbo mikrofonov na trgu preden se odločijo za mikrofon, ki najbolje ustreza njihovim potrebam.

Druga zadeva, ki jo je treba preučiti je, ali uporabniki želijo mikrofone z stringko ali visoko impedanco. Mikrofoni z stringko impedanco lahko prenašajo signale dlje kot več sto metrov brez opaznega poslabšanja kakovosti zvoka. Nasprotno, signal cenovno bolj dostopnih mikrofonov z visoko impedanco se lahko poslabša, če se uporabljajo kabli, ki so dolgi več kot 6m. Kakorkoli, na Gear4music.com ponujamo široko izbiro mikrofonov.