Gear4music digitalni klavirji

Gear4music.com

Gear4music digitalni klavirji ponujajo impresiven dizajn, zvok in konstrukcijo po bolj ugodnih cenah od številnih dražjih znamk. Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljeni klavirji Gear4music

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

Digitalni klavir - nasveti pri nakupu

Digitalni klavir je električno glasbilo, ki je tako zasnovano, da služi predvsem kot alternativna možnost njihovim tradicionalnim, akustičnim ekvivalentom. Za razliko od akustičnega klavirja nima strun, kladiva niti resonančnega dna. Namesto tega, ima elektronske zvočne čipe in zvočnike, ki se lahko uporabljajo za podvajanje zvoka in občutek igranja tradicionalnega klavirja.

Ker se digitalni klavir opira na sampling, lahko ustvari celo vrsto zvokov drugih glasbil. Digitalni klavir je izjemno prilagodljiva naprava, ker glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, strunska glasbila in tolkala.

Druge stvari, o katerim je treba misliti pri nakupu digitalnega klavirja

Obstaja pestra izbira dodatne opreme, ki se jo lahko kupi za digitalne klavirje, kot so na primer slušalke. Glasbeniki lahko izbirajo med obsežno paleto izdelkov, ki vključuje Roland RH-300 slušalke z 3.4m ravnim kablom in Audio Technica ATH-M40FS slušalke s kablom enake dolžine.

Za tiste, ki še ne uporabljajo enega, bo najbrž potreben klavirski stol. Gear4music proizvaja Deluxe klavirske stole v tradicionalnem stilu, ki so po našem mnenju idealni za digitalne klavirje.