Električne kitare

Električna kitara je brez dvoma eno najbolj vplivnih glasbil našega časa, saj je glasbo Modifiedo bolj kot katerokoli drug instrument. Električna kitara je dandanes kulturna ikona, ki simbolno predstavlja izraznost posameznika.

Prikaži vse informacije

Najbolj priljubljene električne kitare

Električna kitara - stvari je treba upoštevati

Kaj je električno kitaro?

Električno kitaro je strunami instrument, ki uporablja magnetno pickupi postlati zvok. Z vrtenjem vibracije strune v signal, zvok instrumenta lahko dopolnjena in spremenjena. To poteka preko kitarski ojačevalec in kitaro pedala.

Vse kitare zvok isti. Vrste pickupi, strune, lesa, in karoserije vse narekujejo zvok naredi kitaro. Ena od najpomembnejših odločitev, ki lahko naredite kitarist je ali bi dobili trdna telesa, semi-votlih, ali hollow body kitaro. Trdno telo je rezanje tone z veliko vzdrževati, ker je hollow body je topleje, bolj zaokroženo zvok.

Kompromisno rešitev je semi-votlih, ki je na hollow body s velik blok lesa, ki teče po sredini. Ti ponujajo več lubje trdna telesa, medtem ko zagotavlja nekaj resonance najdemo v votlih organov.

Raziščite našo paleto vrste električno kitaro.


Kaj je najboljše Starter električno kitaro?

Najboljši starter električno kitaro je ena, ali oseba, ki ga kupujete, želite, da poberem in igrajo vsak dan. Menijo, kakšno glasbo igralec rada in verjetno igral. Narediti nekaj raziskav v kakšno glasbo bodoči kitaro in amp obleko najbolje.

Praktični nasveti za obiranje kitaro domišljavec, našli enega, ki je prave velikosti za igralca. Vsem nudimo paleto različnih velikosti. Razen to, to je na vaš proračun in ne pozabite, boste potrebovali amp!

Brskanje starter kitara pakete od tradicionalnih kitaro znamke ali odjaviti Gear4music je starter kitare.


Kaj je razlika med an električne in akustične?

Ključna razlika med električno kitaro in zvočni je, kako bi zvok. Elektrika uporabite pickupi in akustiko zanašajo na "soundboard" je izdolbla telesa in zvok luknjo, da vibracije strune. Najpomembnejša razlika, čeprav je tisto, kar želite, da zvok všeč in kaj vam je ljubše. Kitara, da želite, da poberem in igra vedno bo tisti, ki vas naredi praksa več-kar je edini način, da bolje kitaro!

Odkrijte več o akustične kitare.