POVEZAVE Line 6 pajek V 240 kitarski combo ojačevalec

 • Video 1
484,00 € PMC 595,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • 2 x 12" zvočniki & 2 visoke frekvence visokotonci dal svež jasnosti.
 • 240-vatna Combo Amp s posodobljeno modeliranje & učinki na krovu.
 • Wireless-pripravljen za izberite Line 6 rele oddajniki & 2 XLR izhodov.
 • 128 prednastavitev oblikovana vključujejo ikona ploščadi & klasična umetnik tone.
 • USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android in iOS

POVEZAVE Line 6 pajek V 240 kitarski combo ojačevalec

Podrobnosti

V Line 6 pajek V 240 kitarski combo ojačevalec je opremljen a poln-zbirka spiker sistem, ki je sestavljen iz dveh 240 w 12" prilagojeno kitaro zvočniki in dveh visokofrekvenčnih visokotonci, dali odlično jasnost, ki bo zvok zelo z elektriko in akustiko glasbe. Opremljena z notranjo wireless sprejemnik, pajek V 240 je združljiv z rele G10T oddajnik (za doplačilo) omogoča a wireless uspešnost in odpravi potrebo po napajalni kabli. Med več kot 200 novo rafinirano ojačevalci, kabine in učinki in hitro dial-v popolni ton s prepost kontrolni aparati, barvno lestvico. Ta vsestranski amp je tudi pakiran z več kot 100 posebej prednastavitve, vključno z emblematične ploščadi, umetnik zgrajena tone in Line 6 izvirnikov. Dva dodatna izhoda XLR omogočajo neposredno povezavo PA za čist zvok brez motenj. Pajek V 240 ponuja tudi USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android in iOS naprave, kot tudi vgrajen tuner, Metronom in pravi bobnar zank, zaradi česar je kot nalašč za prakticiranje, motenje in tudi snemanje.

Št. izdelka: 79747

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Custom govornik prinaša moč projekcija

Za razliko od drugih v novi seriji proti pajek, pajek V 240 je večji brat in ima dodano energije od bitje opremljen a poln-zbirka spiker sistem, ki je sestavljen iz dveh 12" prilagojeno kitaro govornik in tudi dve visoko frekvenčne visokotonci. Ta močna kombinacija bo vam popoln glasnost za vse živo koncert, in snemanje. Svoj Custom izdelane spiker pomeni vaš amp bo zvok super, z elektriko, akustika in glasbe. Poleg tega ta inovativni spiker sistem omogoča vam Predvajajte najljubšo glasbo, kot tudi praksa svojo kitaro, ki je idealna za prakticiranje ob glasbi.

Wireless-pripravljen v sekundah

Kot z drugimi v tej seriji, je to inovativno amp je tudi opremljen z notranjega wireless sprejemnik, ki je združljiva z na rele G10T oddajnik (prodaja ločeno) za izdelavo vaše predstave wireless. To wireless oddajnik odpravlja potrebo po napajalni kabli, ki lahko povzročijo nevarnosti in učinek zvok. Rele G10 oddajnik deluje s skoraj vse vrste kitara, to zunanja oblika a tipičen 1/4" izhodne vtičnice uporablja večina pasivni in active instrumentov. Bo wireless še nikoli ni bila to, poenostavljeno in enostavno!

Hitro & seznanjeni kontrole

Pajek V 240 ponuja a prepost neprisiljen-v-raba control možnosti z barvno kodirana control. Ta funkcija je posebej idealna za temne faze če blisk je uboren. Poteg nastavitve in parametrov neposredno na amp, z uporabo tradicionalnih gumbi in intuitiven vmesnik za urejanje.

Veliki tonski možnosti

Pajek V 240 lahko izbiraš med več kot 200 novo rafinirano ojačevalci, kabine in učinki, vključno z comp, Distortion, modulacije, Delay, smola/Syth in Reverb. Ta velika izbira učinki na krovu odpravlja potrebo po pedala, in zato naredi svoj set-up čas prepir. Poleg tega to 120 Watt amp ponuja XLR neposreden izhod, ki omogoča neposredno povezavo PA odlično ton.

Takoj navdihujoče ton

Pajek V 240 je opremljen tudi s široko paleto umetnik prednastavitve, ki so bile ustvarjene z veliko današnjih najbolj vročih kitaristi, kot tudi ikona ploščad prednastavitve, ki temelji na neverjetno postavitve iz legendarni pesmi in albume. Poleg tega izbira standardnih prednastavitev boste lahko dosegli classic Line 6 originalov, ki bo zvok velik v vse vrste glasbe.

Okrepljeno prednastavitve z akustično tehnologija Variax®

Pajek V ne šele zvok velik s električne kitare, ima tudi izboljšano akustično prednastavitve, ki so oblikovane z Variax® akustični tehnologiji, Iznošenje najboljši tonske lastnosti akustično kitaro. Poklicana v učinke, kot so delay in reverb vam bodo lahko povprečno akustični zvok na višjo raven. Pajek V prinaša zvočni signal z globino in jasnost, ki redno električni ojačevalci samo ne more primerjati, povečuje splošno vsestranski amp, in odpravlja potrebo po dodatnih ojačevalci.

Vgrajeni dodatki

Pakirano z dodatnimi funkcijami, da bo vadba in nastopanju na naslednjo stopnjo, pajek V 240 ima vgrajen sprejemnik, ki omogoča hitro in natančno tuning. Ta sprejemnik vgrajen tudi odpravlja potrebo po dodatnih pedala, kablov ali naprave. Preprosto pritisnite na gumb na sprednji strani in intonirati. To je posebej uporabno, ko hitro postavljanje ki gre gor, ali ponovno usklajanje med nabor. Poleg tega ta combo amp pomaga tudi vi vztrajati vaš refren v času z vgrajenimi Metronom in pravi bobnar zank zabeležila pro glasbeniki.

USB vezen

Še eden velik zunanja oblika, da pajek V 240 lahko ponudi, je USB zmogljivosti, ki vam omogoča snemanje vaš zvok z Mac, PC, Android in iOS naprave. To zabeleži uspešnosti more potem delijo na socialnih medijev (preko telefona ali računalnika), ali mešati z drugimi skladbe v studiu, možnosti so neskončne. Poleg tega pajka V prihaja z brezplačno glasbo Cubase® LE registrski programska oprema, ki vam daje vse, kar potrebujete, da začnete snemati super kitara skladbe, kot tudi urejanje in mešanje vaše skladbe od začetka do konca.

Trpežna konstrukcija

Kot tudi dali vsestranski amp, njegove značilnosti trpežna konstrukcija okrepiti oblikovani vogali, prilagodljiv izvedbo ročaj in klasični sivo rešetka krpo za optimalno prenosljivost.

Funkcije

 • Dve 12" Custom zvočniki in dveh visokofrekvenčnih visokotonci za omamljanje jasnosti
 • 240-vatna kitara amp s posodobljeno modeliranje in učinki
 • Wireless-pripravljen za izberite Line 6 rele oddajniki
 • Veliko volumna za živo nastopov in snemanje
 • Vključuje vgrajeno tuner, Metronom in bobnar zank
 • 200 + amp in FX modele, dostopne prek hiter in enostaven nadzor
 • XLR neposredno izhodov za povezovanje PA ozvočenja
 • Zvočniki za poln glasnost zvok super, z elektriko, akustika in glasba
 • 128 prednastavitev oblikovana vključujejo ikona ploščadi & klasična umetnik tone
 • Vse amp in učinki zvoki so zlahka mogoče urejati prek nadzor prednje plošče
 • USB avdio snemanje in predvajanje z Mac, PC, Android™ in iOS naprave
 • Združljiv z Line 6 FBV™ 3 in FBV MKII stopala kontroleri (za doplačilo)
 • vnos kitaro 1/4", 1/8" izhod za slušalke, 1/8" stereo aux vhod

Specifikacije

 • Velikost zvočnik: 2 x 12"
 • Izhodna moč: 240 w
 • Velikost izdelka: 10.7" L x 26.9" W x 21,7" H
 • Teža izdelka: 43 lbs
Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.