DISK Novation Launchpad S Control paket, vključno s Ableton liter/priCustom

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
151,00 € PMC 192,00 € (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

  • Novation Launchpad S Control paket.
  • Launchpad S USB MIDI kontroler.
  • Začetek Control, zunanja oblika 16 rotacijskih dajalnikov.
  • Vključuje 2Custom zasnovanimi priCustom.
  • Ableton Live Lite 9 in 1 GB zank in vzorci.

DISK Novation Launchpad S Control paket, vključno s Ableton liter/priCustom

Podrobnosti
Na Launchpad Control paket je bil zasnovan za popoln partner za Ableton Live. Ta paket vsebuje Launchpad S, začetek Control, Ableton Live Lite 9, 1 GB zvokov in dva Custom izdelane priCustomh. Launchpad S Control paket vam bo omogočilo, da bi glasbo hitro in intuitivno, ne da bi naj dosegel za miško. Hkrati lahko nadzorujete vaše instrumentov, mešalna miza, efekti, začetek loop in play bobni/melodije. Prav tako boste varni v znanje, da ko vaš potujejo do nastopov vaš kontroleri so varni v njihovi zaščitni priCustomh.

Št. izdelka: 46016

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Ta paket vključuje

Launchpad S

Ali ste DJ, opravljajo glasbenik ali studio proizvajaltube, Launchpad izročiti vi vse vi potreba rabiti vaš programska oprema naravnost iz škatle. Uporabite mrežo 64-gumb za zagon in manipulirati posnetke sprožijo zank, ogenj off effects, nadzor, mixer - in še veliko več. Gre z Ableton Live music programska oprema (Launchpad Edition), jih uporabljajo nekateri svetovni top DJ in proizvajaltube. Launchpad S tudi sproži zank in effects v novih Novation Launchpad app za iPad.

Launchpad S - naslednjo generacijo Launchpad

Launchpad je popolnoma prenosen. Kljukast ki gre gor vaš računalo - ali iPad - preko USB, to je popolnoma bus powered (ni potrebe za vtičnice) in je lahek in enostaven za prevoz kjerkoli. Launchpad je MIDI razred ustrežljiv tako deluje s katero koli programsko opremo za MIDI na Mac ali Windows PC in deluje na vaš iPad preko kamere povezava Kit (niso vključeni): Launchpad S pretvarja vaš iPad v nadomrežij glasbeni sistem - ne dodaten sila zaloga zahteva, samo priklopite in igra.

Novation Launchpad iPad ® app

Novation je ustvaril Launchpad app za iPad, ki je popolnoma samostojen glasba za izdelavo in delovanje doživetje. To ni a programska oprema nadzor app, compacti svoj lasten zvok in vam omogoča, da sprožijo zank s machineno Launchpad S. Obstaja tudi celo vrsto učinkov, ki lahko sproži s osebe Launchpad gumbi, vključno s filtri, marmelade in boben roll-styled effects. Jih lahko sproži v kombinaciji ustvariti nekaj neverjetno poweran predstave.

Launchpad S in FL Studio

Launchpad S integrira z FL Studio uspešnosti način, tako da lahko sproži posnetke in dobili praktično nadzora FL Studio je zmogljivo novo delovanje značilnosti obpowerja. Skicirajte bije z bobna stojala s tipkami, in jih dodeliti dodatne funkcije. Nadzirate lahko skoraj vse glasbene programske opreme z uporabo Novation's "Automap" nadzor programske opreme - in Launchpad S dodelitev-zmagovit je v celoti MIDI razred-ustrežljiv tako boste voziti dovajanja MIDI.

Začetek Control

Robustna in kompaktna, začetek Control, je 16 prenosljiva gumbi, osem splavitev pads in štiri funkcije tipk. So gumbi omogočajo fluid nadzor ravni, filtrov in učinkov, medtem ko zagon tri-barva pads nem, activate effects in celo zagon posnetkov ali prizorov.

Začetek Control prihaja z Ableton Live Lite, in deluje z vseh večjih glasbenih programske opreme. Je tudi združljiv s vaš iPad, samo uporabo powernih Launchpad app iz Novation.

Vzoren vžigalica zakaj Launchpad

Začetek Control razširja zmogljivosti Launchpad kontroler, dodajanje 16 gumbi, gumbi in 8 več pads. Chnage način, ki proizvajajo in opravljajo, jih uporabljajo skupaj, za popoln nadzor hands-on mixer, instrumentov in efekti.

Več nadzora, kot je vidno očem

Kontrolniki se ne ustavi tam, kot začetek Control ima nekaj trikov svoj rokav. Osem tovarne in osem uporabniške predloge vam omogočajo, da prevzame nadzor nad več instrumentov in effects takoj, brez remapping nomatter kaj programska oprema uporabljate!

Začetek Control in Launchpad App

Novationosebe Launchpad App vam omogoča izdelavo in izvajanje glasbe takoj, takoj, ko se povežete začetek Control za vaš iPad. Bus-powered, lahko sprožijo vzortube, efekti in kaj je več, Novation delajo na nadgradnje, ki bo omogočila uvoz svoje vzorce in delite svoje stvaritve, tako priti do prijeSmall z osnovami zdaj in sFREEiti svoje osupljive predstave v prihodnosti!

Deluje z vseh večjih glasbenih programske opreme

Popolnoma razred-ustrežljiv, začetek Control lahko uporabljate z vseh večjih glasbenih programske opreme na Mac ali PC, vštevši Cubase, Pro Tools, Reason, logika in FL Studio. Različica Ableton Live Lite, V- in bas postaje mehko Sintetizatorji in obsežno knjižnico Loopmasters so vključeni v ceno.

Vključuje programsko opremo in Custom priCustomh

Lunachpad S paket vsebuje Ableton Live Lite 9 - glasbena produkcija programske opreme uporabljajo nešteto vodilnih artistov za proizvodnjo in izvedbo - in 1GB strokovno zvokov iz Loopmasters.

Strojna oprema je narejena za Ableton Live in združljiv z FL Studio in drugih večjih glasbenih programske opreme na Mac in PC. Launchpad S in začetek Control so naprave popolnoma razred-ustrežljiv plug and play - ne voznik zahtevati. Z nalepko Custom paketi vključeni lahko prilagodite Launchpad S Control paket zakaj vaš najljubši programska oprema. Tudi združljiv s v Novation Launchpad App.

Šega namerno priCustomh vodi Launchpad S in začetek Control tako urejeno in varno v vašem gig Gigbag in so namenjeni za hitro pakiranje in razpakirajte.

Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.