Roland

Gear4music.com

Orodja, ki jim lahko zaupate. Zato je Roland izjemno pogosto izbira glasbenih ustvarjalk/cev. In zato imamo mi tako tesen odnos z njimi. Od njihovih V-Drum setov in kitarskih ojačevalcev, do njihovih klaviatur in sintetizatorjev. Pri nas boste vedno našli celovito Rolandovo ponudbo, in naši interni strokovnjaki za izdelke bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Prikaži vse informacije

Najbolj prodajani Roland izdelki

Prikazujemo prvih 28 izdelkov

Roland - informacije

Roland je ustanovljen na Japonskem v 1960 letih, je razmeroma star med izdelovalci elektronskih glasbil, in je prestal vse spremembe v tehnologiji ter obdržal vodilno pozicijo, vedno en korak pred časom, da bi končno postal ena med najbolj pomembnimi in široko uporabljanimi blagovnimi znamkami v današnjem svetu elektronske glasbe in produkcije.

Od leta 1972, Roland je razvil veliko revolucionarnih tehnologij in "prvih v svetu" izdelkov. V zadnjih desetletjih, nobena skupina Roland izdelkov ni prejela več spoštovanja in pohval kot revolucionarna V serija, ki vključuje V-bobne, V-klavirje, V-sintetizatorje in veliko več.

Od sintetizatorjev in izdelkov za digitalno snemanje do kitarskih efektov, elektronskih tolkal, digitalnih klavirjev in klaviatur za domačo uporabo, ter ojačevalcev, Roland utira pot že več kot 30 let, in še naprej ostaja v ospredju inovacij.