Yamaha glasbila

na Gear4music.com
Gear4music.com

Vstanovljena v poznih letih 19 stoletja, Yamaha je eno od največjih imen v glasbenenem svetu danes. Čeprav so najprej začeli s klasičnimi in akustičnimi glasbili, Yamaha je pridobila veliko spoštovanje tudi na področju izdelave kitar, bas kitar, PA in v svetu živega zvoka, kot tudi na področju drugih glasbil. Na Gear4music.com, imamo široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, z možnostjo hitre dostave in po najnižjih cenah na spletu. Prikaži vse informacije

Yamaha uspešnice

Prikazujemo prvih 27 izdelkov

O Yamahi

Yamaha korenine lahko izsledimo nazaj do 1887, ko je Torakusu Yamaha dobil nalogo popraviti orgle lokalnih šol. Ko se je odločil izdelati lastne orgle, je bila rojena Yamaha legenda. Skozi konstantno inovacijo in tehnološko vodenje, Yamaha je zrasla v največjega in najbolj uspešnega izdelovalca kakovostnih glasbil na svetu.

Yamaha klavirje, trobila in pihala uporabljajo številni topovni, svetovni koncertni artisti in njihovo glasbeno produkcijsko proizvodnje opremo lahko najdemo v številnih topunskih snemalnih studijih. Od uvedbe njihove ponudbe klaviatur v 1980 letih, klaviature so postale eno od najbolj prodajanih glasbil v zgodovini in današnje klaviature, kot je PSR serija, nadaljujejo ta trend.

Na trgu elektronskih tolkala, Yamaha DTXplorer komplet je postal zelo priljubljena med našimi uporabniki, ker ponuja visoko kakovost zvoka v preFREEem, kompaktnem ohišju. S široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, smo prepričani, da boste našli ravno tisto kar iščete.