Yamaha glasbeni instrumenti

Gear4music.com

Slovi po zanesljivosti. Na učinkovitost Yamaha glasbenih instrumentov se lahko zanesete vsak dan. Jedro ponudbe predstavljajo njihove klaviature, seti elektronskih bobnov in akustične kitare. Če jih kupite na Gear4music, boste tudi dobili našo dve-letno garancijo kot standard. Prikaži vse informacije

Yamaha najbolj prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 28 izdelkov

O glasbenih instrumentih Yamaha

Yamaha korenine lahko izsledimo nazaj do 1887, ko je Torakusu Yamaha dobil nalogo popraviti orgle lokalnih šol. Ko se je odločil izdelati lastne orgle, je bila rojena Yamaha legenda. Skozi konstantno inovacijo in tehnološko vodenje, Yamaha je zrasla v največjega in najbolj uspešnega izdelovalca kakovostnih glasbil na svetu.

Yamaha klavirje, trobila in pihala uporabljajo številni/e vrhunski/e, svetovni/e koncertni/e umetniki/ce in njihovo glasbeno produkcijsko opremo lahko najdemo v številnih vrhunskih snemalnih studijih. Od uvedbe njihove ponudbe klaviatur v 1980 letih, klaviature so postale eno od najbolj prodajanih glasbil v zgodovini in današnje klaviature, kot je PSR serija, nadaljujejo ta trend.

Na trgu elektronskih tolkal, Yamaha DTXplorer komplet je postal zelo priljubljen med našimi uporabniki/cami, ker ponuja visoko kakovost zvoka v enostavnem, kompaktnem ohišju. S široko izbiro Yamaha izdelkov na zalogi, smo prepričani, da boste našli ravno tisto kar iščete.