Akustična kitara - kompleti

Akustična kitara je lahko eden od najbolj zadovoljujočih, vendar najenostavnejših glasbil za učenje. V naši ponudbi imamo piroko paleto kompletov akustičnih kitar namenjenih za začetnike, ki vam bodo zagotovili vsa potrebna sredstva in pripomočke, ki jih boste spotoma potrebovali.

View All Information

Akustična kitara - kompleti

Prikazujemo prvih 81 izdelkov

Elektro-akustična kitara - kompleti

Prikazujemo prvih 58 izdelkov

O kompletih akustične kitare

Poleg akustične kitare, igralci bodo pogosto potrebovali ali ojačevalec ali stojalo in še različne druge pripomočke. Če ravnokar začenjate šele začenjate v svetu akustične kitare, potem vam komplet akustične kitare lahko zagotovi vse, kar potrebujete – lahko vam tudi dolgoročno prihrani denar!

Na Gear4music.com vam ponujamo široko izbiro kompletov akustičnih kitar visoke vrednosti po nizkih cenah, ki pogosto vključujejo tudi stojalo, pas, kapodaster, uglaševalec, ojačevalec in set rezervnih strun ali katero koli kombinacijo navedenega.

Akustična kitara - novice

WATCH: Martin kitaro - balado je Dreadnought

Martin kitaro kažejo nagrajen dokumentarec Martin Dreadnought - kitara, ki je prestal preskus časa in zaslužil svoje mesto v akustični folklore.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »